Ešton Kučer zabrinut za zdravlje Demi Mur

Glumac je veoma zabrinut za zdravstveno stanje bivše supruge, koja je od zbog posledica inhaliranja helijumom završila u bolnici

  • 0

Glumcu Eštonu Kučeru i dalje je stalo do Demi Mur i veoma je zabrinut zbog svega što joj se trenutno događa u životu, iako se uskoro razvode, otkrio je to za časopis "People" neimenovani izvor, navodno blizak slavnom paru.

On je danas doputovao sa  puta u Los Anđeles, a spekuliše se da je uparvo zbog Deminog zdravstvenog stanja skratio svoj boravak u Brazilu. Ipak, javnost su uznemirile fotografije Eštona kako se provodi na žurki u Sao Paolu noć nakon što je Demi kolabirala.

Da podsetimo da je Demi u ponedeljak završila u bolnici. Američki mediji pišu kako je napad koji je dobila posledica inhaliranja helijumom, a njen menadžer je zvanično izjavio da je hospitalizovana zbog stresa i iscrpljenosti.

- Demi je u poslednje vreme pod velikim stresom, pa je zbog iscrpljenosti odlučila da potraži profesionalnu pomoć, kako bi se poboljšalo njeno zdravstveno stanje. Veoma se raduje oporavku i zahvaljuje porodici i prijateljima na podršci koju joj pružaju - izjavio je PR Demi Mur.

 

Izvor: Index.hr/Foto: Facebook

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA