ZBOG GOTOVINE I MARKAČA: Marijana Mateus otkazala reviju u Zagrebu!

"Smatram da zbog sveopštih okolnosti koje se, nažalost, reflektuju na sve segmente društva, pa i na one na koje zaista ne bi trebalo, a mislim na umetnost, kulturu i modu kao deo istih, ipak nije pravi trenutak za to", stoji u saopštenju srpske modne kreatorke

  • 5

Poznata srpska kreatorka Marijana Mateus otkazala reviju na zagrebačkom "Fashion Week"-u pošto je sud u Hagu doneo oslobađajuću presudu hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Nekadašnja supruga Lotara Mateusa odlučila se na takav potez zbog trenutne političke situacije u regionu.

- Povodom predstavljanja moje nove kolekcije u okviru zagrebačkog "Fashion Week"-a, moram da Vas obavestim da iz objektivnih razloga nisam u mogućnosti da održim svoju reviju 23. novembra na ovoj prestižnoj manifestaciji. Naime, smatram da zbog sveopštih okolnosti koje se, nažalost, reflektuju na sve segmente društva, pa i na one na koje zaista ne bi trebalo, a mislim na umetnost, kulturu i modu kao deo istih, ipak nije pravi trenutak za to. No, ujedno vas obaveštavam da je moja nova kolekcija "Allure Baroque" u potpunosti završena i da ću je sa zadovoljstvom u najskorijem periodu prikazati užem krugu zvanica i medija u Beogradu – poručila je Marijana Mateus medijima.

(Telegraf.rs / Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Golub_P

    20. novembar 2012 | 13:54

    Ti ćeš biti osuđena zbog onog goluba što si ga zadavila!

  • Domagoj

    20. novembar 2012 | 15:35

    place mi se, pa kako cemo mi Hrvati bez tebe?

  • Markaaan

    20. novembar 2012 | 13:51

    Zapravo nema razloga da ne dođe u Zagreb. Pa nije ona poticala agresiju na Hrvatsku kao neki političari koji ni prije presude nisu bili dobrodošli, a sad govore da ne će otići... pa nije ih nitko ni zvao. Dama može uvijek doći, zašto ne? Mi smo za mir i ljubav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA