PREOKRET: Žarko Laušević ne snima film u Srbiji!

Poznati glumac je preko svog pravnog zastupnika Vladana S. Bojića demantovao da će igrati u u novom filmu scenariste i reditelja Stojana Stojčića. “Atoski vrtovi 2020 - Kolevka noćnih vukova na Kosovu”

  • 1

Žarko Laušević neće igrati u novom filmu scenariste i reditelja Stojana Stojčića "Atoski vrtovi 2020 - Kolevka noćnih vukova na Kosovu".

Naime, popularni glumac je preko svog pravnog zastupnika, podgoričkog advokata Vladana S. Bojića, demantovao pisanje beogradskih mediji koji su objavili da će Laušević igrati u ovom ostvarenju.

U pisanom saopštenju koje je "Novostima" dostavio advokat Vladan S. Bojić, Žarko Laušević kategorički demantuje "tekst i svaki detalj objavljen" u vezi s njegovim nepostojećim angažmanom u "nekakvom" filmu:

- To, jednostavno, ne postoji, i nema nikakve veze sa istinom - stoji u demantiju zastupnika poznatog glumca.

(Telegraf.rs / Novosti)

 

 

Glumac Žarko Laušević, preko svog pravnog zastupnika, podgoričkog advokata Vladana S. Bojića, demantuje pisanje beogradskih medija koji su preneli vest da će igrati u novom filmu scenariste i reditelja Stojana Stojčića.

U pisanom saopštenju koje je “Novostima” dostavio advokat Vladan S. Bojić, Žarko Laušević kategorički demantuje “napis tekst i svaki detalj objavljen”, u vezi njegovog nepostojećeg angažmana u nekakvom filmu”:

- To, jednostavno, ne postoji, i nema nikakve veze sa istinom - kaže u demantiju pravni zastupnik Žarka Lauševića.

Reč je o tome što su mediji, najavljujući novi Stojčićev projekat “Atoski vrtovi 2020. - Kolevka noćnih vukova na Kosovu”, objavili da je “Žarko Laušević pruhvatio glavnu ulogu, lik ikonopisca Save, koji sa Kosova odlazi na rok koncert u Rusiju, što će biti veliki povratak našeg popularnogglumca koji godinama živi u Americi”. Prema pisanju ovog, čak je i reditelj Stojan Stojčić podsetio da je Žarko Laušević igrao u njegovom prvom filmu “Atoski vrtovi - preobraženje” iz 1989, kada je imao 29 godina, i da će biti fenomenalno videti ga u nastavku ove priče, i to skoro tri decenije kasnije.

- Mi smo prijatelji, i Žarko jedva čeka da snima nešto veliko, a od ovog filma veće ne može biti”, izjavio je Stojčić, najavljujući da je snimanje drugog dela “Atoskih vrtova” planirano za april iduće godine u Novorusiji, kao koprodukcija ruskog “Koktebela” i “Serbija film prodakšna” sa planiranim budžetom od dva miliona evra, da će trajati šest nedelja, i da će deo filma biti sniman u Nišu i na Kosovu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA