ZBOG GOTOVINE: Nataša Bekvalac otkazala koncert u Zagrebu!

"U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nikad nisam otkazala koncert, ali uzimajući u obzir novonastalu situaciju, smatram da je bolje da koncert održim kad se budu stvorile odgovarajuće okolnosti", saopštila je Bekvalčeva, koja je sutra trebalo da peva u zagrebačkom klubu "Moskoni"

  • 4

Iako su sve karte za njen nastup rasprodate, Nataša Bekvalac je zbog "aktuelne situacije" odlučila da otkaže koncert u zagrebačkom klubu "Moskoni" koji je bio zakazan za sutra uveče!

Po rečima jednog od prijatelja Bekvalčeve, nakon što je Haški tribunal oslobodio Antu Gotovinu i Mladena Markača, pevačica se ljubazno zahvalila organizatorima i poručila im da ne računaju na nju.

- Poštovani, obaveštavam vas da iz objektivnih razloga nisam u mogućnosti da održim solistički koncert u Zagrebu 23. novembra, zakazan još pre nekoliko meseci. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nikad nisam otkazala koncert, ali uzimajući u obzir novonastalu situaciju, smatram da je bolje da koncert održim kad se budu stvorile odgovarajuće okolnosti - navodi se u saopštenju koje je Nataša poslala organizatorima.

Na ovaj način, novosadska pevačica se pridružila Marijani Mateus koja je pre nekoliko dana, takođe zbog političke situacije, otkazala modnu reviju u Zagrebu.

Vlasnici kluba "Moskoni" su brzo reagovali i obezbedili zamenu za petak  - pevaće Stoja, i to uz besplatan ulaz.

(Telegraf.rs / izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dadajasam

    23. novembar 2012 | 11:02

    blago hrvatima, i ovde nek otkaze

  • mabula

    24. novembar 2012 | 08:12

    otkazala da se srbi ne naljute, ima gorka iskustva nakon albanskog biznismena

  • Pfc only

    24. novembar 2012 | 01:53

    A cepo je albanac xaxaxaxa,izgleda da hrvati nisu hteli pa se naljutila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA