PUCALE KOSTI: Potukli se bivši i sadašnji dečko Hale Beri!

Vereniku holivudske glumice Olivijeu Martinezu je u tuči slomljena ruka i ima povrede vrata, dok je bivši dečko Gabrijel Obri završio sa polomljenim rebrom i modricama na licu

  • 1

Umesto praznika, Dan zahvalnosti u kući Hale Beri juče se pretvorio u makljažu između njenog sadašnjeg dečka Olivijea Martineza i manekena Gabrijela Obrija, Halinog bivšeg dečka i oca njene kćerke Nale. Raspomamljeni Olivije i Gabrijel su se žestoko potukli, i na kraju su obojica sa prelomima završili u bolnici, a policija je zbog "brutalnog napada" uhapsila Obrija!

Sve je počelo kada je Gabrijel juče ujutru dovezao Nalu do kuće Hale Beri u Los Anđelesu, a ludnica je nastala nakon što mu je Martinez rekao kako on i Hale zajedno sa Nalom žele da se presele u Francusku, kao i da bi on trebalo to da dozvoli. Obriju, koji je nedavno na sudu izdejstvovao da se glumici ne dozvoli da sa kćerkom ode u Francusku, tada je pao mrak na oči, skočio je na Olivijea i počeo da ga mlati! Martinez je uzvratio i nakon kraće tuče, u kojoj se nije gledalo gde se udara, obezbeđenje ih je rastavilo.

Na kraju, obojica su završili u bolnici sa ozbiljnim povredama - Gabrijelu je slomljeno rebro i ima modrice po licu, dok je Olivije završio sa polomljenom rukom i povredama vrata. Obri je uhapšen zbog izazivanja tuče i zabranjeno mu je da se Hale, Olivijeu i Nali približi na manje od 30 metara.

(Telegraf.rs / TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • no comment

    23. novembar 2012 | 11:54

    "za nju vredi život dati slatko umirati,za nju vredi srce dati..." (samo u pesmi Šabana Šaulica)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA