Jelena Tomašević sa bebom napustila bolnicu!

Pevačica zbog deteta planira da odloži nastavak karijere, novi maksi singl koji joj je napisao Željko Joksimović - na čekanju!

  • 3

Pevačica Jelena Tomašević danas je oko 12:10 sati napustila GAK ''Narodni front'' sa svojom kćerkom Ninom i suprugom Ivanom Bosiljčićem. Ispred bolnice je još od jutros vladalo opsadno stanje od novinara i fotoreportera, a Jelena se srećna i nasmejana na vratima porodilišta pojavila nešto iza podneva.

Kako tvrde izvori bliski pevačici, Jelena je prezadovoljna tretmanom u bolnici i presrećna što je sve prošlo u najboljem redu.

- Jelena se porodila u utorak u 00:10 sati. Pre porođaja odlučila se za epiduralnu anesteziju, kojom se eliminiše bol iz donjih delova tela, te olakšava porođaj, i od srca preporučuje svim budućim trudnicama da se odluče za tu vrstu anestezije. Jelenina rodbina iz Kragujevca je već danima u Beogradu i svi jedva čekaju da vide malu Ninu -  navodi izvor, i dodaje kako pevačica ne zna kada će opet uzeti mikrofon u ruke.

- Jelena i Ivan će život nastaviti u svom stanu u Beogradu. Ona trenutno nema predstavu o tome koliko će se posle porođaja odmarati i kada će ponovo početi da peva - završava izvor.

Podsetimo, Jelena Tomašević je pre porođaja trebalo da izda novi singl, ali zbog obaveza Željka Joksimovića, nisu uspeli novu numeru da završe kako su planirali, pa će pesma sačekati još koji mesec, kada Jelena bude spremna da se vrati pevanju.

 

(Tekst: Mladen Mitrić/Foto: Vladimir Lukić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • _0PaRtiZan0_

    27. januar 2012 | 17:04

    RT @telegrafrs: Jelena Tomašević sa bebom napustila bolnicu! http://t.co/wV6vKmvW #zabava

  • telegrafrs

    27. januar 2012 | 14:10

    Jelena Tomašević sa bebom napustila bolnicu! http://t.co/wV6vKmvW #zabava

  • AngietheV

    27. januar 2012 | 14:06

    Slatki su ;) http://t.co/VLbCLKO2 via @telegrafrs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA