RAZVODI SE SULEJMAN: Halit Ergenc varao ženu sa mladom koleginicom!

Halitova supruga Berguzar Korel uverena je u to da ju je on prevario sa koleginicom Kansu Dare, zbog čega je zapretila razvodom. Ona je zbog toga nekoliko puta prekidala snimanje serije "Sulejman Veličanstveni" i svađala se sa Ergencom

  • 8

Turski glumac Halit Ergenc, poznatiji kao Sulejman Veličanstveni, nalazi se pred razvodom, a kako navode turski mediji, njegova supruga Berguzar Korel ubeđena jeu to da ju je Halit prevario sa glumicom Kansu Dare, koja u trećoj sezoni serije "Sulejman Veličanstveni" igra Faruzu!

Berguzar je navodno besna zbog scena u kojima se njen suprug Halit strastveno ljubi s Kansu Dare. Korel se posvađala sa Halitom na setu "Sulejmana Veličanstvenog" i nekoliko puta je prekidala snimanje i pretila mu razvodom jer misli da je vara s koleginicom.

Turski mediji su uvereni u to da se nešto dešava između Kansu i Halita, jer provode mnogo vremena zajedno na setu, čak i kad ne snimaju svoje scene. Ipak, Berguzar je opet porekla da se bilo šta loše dešava u njenom braku, pa je novinarima rekla da su svi njeni problemi lažni. Da podsetimo, ranije je razlog za njenu ljubomoru bila lepa Merjem Uzerli, koja u "Sulejmanu" glumi sultaniju Hurem.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan RSK

    24. novembar 2012 | 15:29

    Suljo Nenadjebivi! :D

  • Diffidati Beograd

    24. novembar 2012 | 18:44

    Искрено ми шиште ј*** и за њу и за њега и за све њих...

  • tamtam

    23. februar 2013 | 15:31

    Da vas naucim nesto... na turskom se C cita kao DZ... znaci nije kansu dere nego DZansu Dere. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA