OSVOJITE 100 KARATA: Telegraf i Sky Music vas vode na žurku "Kraj sveta"!

Telegraf u saradnji sa "Sky Music"-om vam poklanja 100 karata za najveću žurku u Srbiji "Kraj sveta" u "Kombank Areni" 21. decembra

  • 0

Nakon deset godina organizacije najvećih muzičkih i scenskih događaja i spektakularnog koncerta Dženifer Lopez u "Kombank Areni", kompanija "Sky Music" planira da u narednim mesecima predstavi javnosti festivalsku platformu pod nazivom "ELEMENTS". 

Prvi u nizu događaja pod ovim brendom je žurka "Kraj sveta", koja će se održati u "Kombank Areni" 21. decembra. Telegraf u saradnji sa "Sky Music"-om deli svojim čitaocima 100 KARATA za najveći ovogodišnji muzičko-scenski spektakl. 

A EVO I KAKO DA IH OSVOJITE: Postavite "Elements" cover fotografiju kao na slici dole kao vašu cover fotografiju, lajkujte "Elemets" fan stranicu http://www.facebook.com/elementsfestivals i osvojite karte za žurku "Kraj sveta" u "Kombank Areni".

Svi koji žele da dobiju karte i prisustvuju spektaklu potrebno je da pošalju mail sa postavljenom cover fotografijom na svom fb profilu na karte@telegraf.rs. Dobitnici će se birati po principu slučajnog odabira, uz uslov da na svom profilu imaju cover fotografiju "Elements"-a i da su fanovi "Elements" festival FB stranice.

ŠTA JE "ELEMENTS"? Vrhunac svega što možemo nazvati audio-vizuelnim spektaklom. Po svojoj koncepciji, "ELEMENTS" festivali i eventi trajaće minimalno osam sati i podrazumevaće celovečernji spektakl od jednog do više festivalskih dana.

Prvi u nizu "ELEMENTS" festivala "End of the World and the New beginning" održaće se uoči predskazanja drevnih naroda Maja o "kraju sveta i civilazacije u kojoj živimo" i koji većina gradova u Evropi dočekuje upravo na sličan način. Ovaj događaj organizator opisuje kao "najveću diskoteku u Evropi". Biće to ujedno i najveći od tri "Elements" festivala koji će se održati narednih meseci na teritoriji Srbije i Crne Gore. Specifičnost ovog spektakla ogleda se u senzacionalnoj audio-vizuelnoj produkciji koju "SKYMUSIC" priprema za ovu priliku.

Osim same tehničke superiornosti, osnovu čini kreativni koncept zasnovan na programiranju audio-vizuelnih efekata sinhronizovanih sa muzikom pre samog događaja, te se kontrola neće obavljati manualno na samom događaju, kako je to inače praksa, već će publika imati priliku da se oseća kao u ogromnom bioskopu, jer će svaki i najmanji detalj biti preprogramiran unapred.

Za ovu priliku "SKYMUSIC" će "Arenu" opremiti sa više od 1.000 rasvetnih tela, uključujući i 30 lasera, kao i mnogim specijalnim efektima. Ozvučenje će biti po prvi put u istoriji "Arene" postavljeno sa sve četiri strane objekta i zvuk će biti u pojedinim momentima puštan u kvadrofonom modu, odnosno umesto dva kanala (stereo), "Arena" će biti ozvučena sa četiri (kvadrofonija). Pored zvučne i rasvetne tehnologije, veliki vizuelni doživljaj obećava i oko 500m2 LED ekrana najnovije generacije, kao i specijalno za ovu priliku urađen video-maping scenografije projektorima visoke snage.

Kao poseban, možda i najupečatljiviji element ovog spektakla, "SKYMUSIC" je za ovu priliku obezbedio veličanstvenu scenografiju u vidu krila širine 50 metara, kao i najrazličitijih elemenata holandske kompanije "Air Works" koja je zadužena za scenografiju najvećih svetskih događaja poput otvaranja Olimpijade u Londonu, Lansiranja valute Euro, "Sensation"-a i drugih najrazličitijih događaja.

Izvođači koji predstavljaju line-up festivala su: Felix the Housecat, DJ Funkerman, Mitch Crown, Tara McCdonald, Jaz Von D, Beatshakers, Bojana Stamenov, DJ Pookie i "gost iznenadjenja".

Kako je kompleksnost ovog audio-vizuelnog spektakla zahtevao zaista dug i precizan rad na osmišljanju svakog, pa i najmanjeg dela, svi izvođači su imali kontinuiranu saradnju sa tehničkim timom "SKYMUSIC"-a kako bi se repertoar adaptirao i uskladio sa tehničkim i režijskim konceptom događaja. Sa umetničke strane, za razliku od velikog dela događaja ove vrste, organizator se odlučio da dve trećine muzičkog programa bude praćeno pevanjem uživo. Za to su se pobrinuli fenomenalna Tara McCdonald (David Guetta, Armand Van Helden, Afro Jack…), Mitch Crown, koji će ujedno biti i MC celog iventa, sjajna Bojana Stamenov i drugi.

Sam prostor unutar "Arene" biće za ovu priliku posebno adaptiran da po svemu podseća na jedan ogroman klub sa svim pripadajućim elementima. Dance Floor biće podeljen u tri zone: Earth front, Earth back i Fire (fan pit). Za razliku od ostalih sličnih događaja, čak i parter "Arene" biće u većini segmenata opremljen barskim stolovima.

VIP zonu najvećeg kluba u Evropi činiće specijalno napravljene platforme sa severne (Water North), južne (Water South) i zapadne strane na kojoj će se nalaziti "Gentlemens Choice" Super-Vip platforma. Ime "Gentelemens Choice" je na našim prostorima već široko poznato po internet portalima koji se bave odabirom 25 najlepših devojaka u konkurenciji više hiljada prijavljenih lepotica iz celog regiona eks-Ju.

Ovaj FB profil i istoimeni sajt zaokupirali su pažnju miliona posetilaca i više stotina hiljana fanova, a upravo 150 najlepših devojaka "Gentelemens Choice"-a biće specijalni gosti na ovoj istoimenoj platform, te će samo najugledniji gosti imati priliku biti u društvu "naj od naj". Ekskluzivna saradnja "ELEMENTS" festivala i "Gentlemens Choice"-a najavljena je i na budućim događajima.

Cene karata za ovaj događaj su, moglo bi se reći, zaista simbolične, te višestruko niže u odnosu na slične događaje ovog tipa i iznose 1.490, 1.990 i 2.490 za Dance Floor, 3.490, 3.990 za Vip platforme i 4.990 dinara za "Gentlemens Choice" Super Vip.

Karte se mogu naći u prodaji na svim prodajnim mestima "Eventima", "Kombank Arene" i "Skymusic"-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA