DŽEJK IZ "DVA I PO MUŠKARCA": Ova serija je delo satane! (VIDEO)

"Molim vas, prestanite da gledate seriju i punite sebi glavu bezbožničkim prljavštinama. Ne mogu da budem božji čovek i da igram u ovakvoj seriji", izjavio je glumac koji igra malog Džejka u sitkomu "Dva i po muškarca"

  • 5

Devetnaestogodišnji Angus T. Džons koji se proslavio ulogom malog Džejka u popularnom sitkomu "Dva i po muškarca", apelovao je na gledaoce da ne gledaju ovu seriju jer predstvlja "bezbožničku prljavštinu" koja se protivi njegovim religioznim uverenjima!

- Glumim u toj seriji, ali ne želim da budem u njoj. Molim vas, prestanite da je gledate i punite sebi glavu prljavštinom. Iako ljudi tvrde da je to samo zabava, prema istraživanjima koja su sprovedena o uticaju televizije na vaš mozak, odmah bi trebalo da donesete odluku o prestanku gledanja takvih televizijskih sadržaja - izjavio je Džons koji po epizodi serije "Dva i po muškarca" zarađuje 350.000 dolara.

Angus, koji je odani vernik Adventističke crkve, dodaje da je i satana umešao prste u celu ovu priču.

- Ako ja nanosim neko zlo, ne želim više to da radim. Ne želim da budem deo neprijateljevog plana. Ne možeš da budeš božji čovek i da glumiš u takvoj seriji. To se potpuno kosi sa onim što me Biblija uči - reako je Džons koji je dodao da veri okrenuo kada je shvatio da njegov život ide nizbrdo.

Pogledajte Džonsov intervju u kojem kritikuje seriju "Dva i po muškarca":

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • spomo

    27. novembar 2012 | 14:08

    zajebi crkvu i nastavi glumit!! predobra serija!!

  • baneCZ

    27. novembar 2012 | 14:04

    Hmm, nekako mi se cini, da je decko pod nekim vidom uticaja od strane crnca koji sedi sa njim. Obratite paznju kako odobravajuci klima glavom... Ah te sekte!!!

  • blabla

    27. novembar 2012 | 13:45

    Daj lovu crkvi! I daj otkaz!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA