Elena Karić: Ja sam Peruanka!

Moja baka je Peruanka i bliska mi je civilizacija Inka. Bakin peruanski nakit često bio inspiracija za dizjaniranje, kaže srpska dizajnerka

  • 1

Dizajnerka Elena Karaman-Karić kaže da je majka njenog oca Borana Karamana Peruanka, te da joj je lationoameričko poreklo oduvek davalo dodatnu dozu inspirativnosti u poslu.

Moja baka je Peruanka i bliska mi je civilizacija Inka. Ne kažu džabe da krv nije voda, zato mi je bakin peruanski nakit često bio inspiracija za dizjaniranje – rekla je Elena za emisiju Ekskluziv. Dizajnerka je otkrila da joj brojna rodbina živi u gradu Čiklaju i da planira da ih poseti .

- Moj otac se pomalo ljuti što do sada nisam putovala u Peru, ali mi je potrebna posebna priprema za nadmorsku visinu od oko 3.000metara, kolika je u proseku u regionu oko grada Čiklaja – istakla je Elena.

 

Izvor: Story/ Foto: Smedia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NinaSoldier

    28. januar 2012 | 13:41

    da li je odlepila..pootpuno!? Elena Karić: Ja sam Peruanka! | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/cyFtQVs4 via @telegrafrs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA