SRPSKI VIP O HAGU: Oslobađanje Haradinaja je očekivano!

Poznate ličnosti iz naše zemlje ogorčene zbog najnovije odluke Haškog tribunala

  • 5

Vest broj jedan svakako jeste današnja odluka Haškog tribunala da se oslobodi nekadašnji komandant Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) - Ramuš Haradinaj.

Ovu razočaravajuću i sramnu presudu prokomentarisale su brojne poznate ličnosti koje su istakle da je ova odluka novi šamar Srbiji i srpskom narodu.

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja Čorba", rekao je  za Telegraf da je odluka Haškog tribunala o Haradinaju, koji je pre izvesnog vremena oslobodio hrvatske generale Gotovinu i Markača, očekivana.

- Ništa iznenađujuće. Valjda sada i najgluplji Srbin shvata da Srbiji nije mesto u Evropskoj uniji. Samo nas ponižavaju - rekao je za Telegraf pevač legendarne rok grupe.

Da je oslobađanje Haradinaja bila već viđena stvar, slaže se i Aca Lukas.

- Ovakav komentar mogli ste da dobijete da ste pozvali mene ili bilo kog drugog još pre nekoliko dana. To je moja izjava - rekao nam je folk pevač.

Voditelj televizije "Pink" Ognjen Amidžić, koji je nedavno kritikovao oslobađanje Gotovine i Markača, takođe je bio kratak, ali i jasan u svom izlaganju.

- Ne znam šta više da kažem, sve je jasno - istakao je Amidžić za Telegraf.

Negodovanje je za naš portal izrazila i poznata pevačica Maja Nikolić.

- Ovo je istorijska nepravda. Evropu i svet treba da je sramota zbog te odluke. Haški tribunal samo postoji da bi se sudilo Srbima, a ovim je pokazao kakav stav ima prema Kosovu - rekla nam je Nikolićeva.

Oslobađajuću presudu Ramušu Haradinaju prokomentarisali su i ostale poznate ličnosti iz Srbije, kao što su Mirjana Bobić Mojsilović, Danilo Ikodinović, Milić Vukašinović i Dimitrije Vojnov.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DEJAN

    29. novembar 2012 | 15:01

    Fuck the system.Let it burn Hag!!

  • Nemanja

    29. novembar 2012 | 14:52

    "Valjda sada i najgluplji Srbin shvata da Srbiji nije mesto u Evropskoj uniji." A po Srbiji vijore zastave EU.

  • emza

    29. novembar 2012 | 16:21

    sve zločince sveta oslobodise samo srpske neće.avganistanske ubijaju a mi im i dalje ližemo zadnjica da bi ušli u EU . a EU pred raspad gde mi gledamo šta mi vidimo uopšte i dokle ćemo da trpimo ovo jahanje i kao po običaju neće da mi objave komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA