URNEBESNO: Tomina slika i u "Maratoncima" (VIDEO)!

Popularni voditelj Ivan Ivanović našalio se u svojoj najnovijoj emisiji na račun nove odluke Ministarstva spoljnih poslova

  • 1

ŠOUMEN! Popularni voditelj Ivan Ivanović našalio se na račun odluke Ministarstva spoljnih poslova da se uramljena slika predsednika Srbije Tomislava Nikolića istakne na vidna mesta u svim ambasadama i konzulatima naše zemlje.

Naime, u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", zvezda televizije "Prva", ovu je naredbu primenio u legendarnom filmu "Maratonci trče počasni krug", i to u sceni gde Laki Topalović (Danilo Bata Stojković) postavlja svoj portet umesto dedinog. Umesto Lakijeve slike na zidu porodične firme našla se ni manje ni više nego fotografija Tomislava Nikolića.

Pogledajte deo 122. emisije "Veče sa Ivanon Ivanovićem", u kojoj će gost biti predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Ovaj popularni šou na programu je u 21 sat na televiziji "Prva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA