ZVEZDE U KARIKATURAMA: Karijere poznatih glumaca kroz crteže (FOTO)

Američki ilustrator Džef Viktor objavio je serijal crteža kojima je predstavio najzanimljivije uloge holivudskih zvezda

  • 0

Džef Viktor, ilustrator iz Los Anđelesa, napravio je serijal crteža pod nazivom "Evolucija" na kojima šaljivo predstavlja razvojni put poznatih holivudskih glumaca: od Džonija Depa do Džeka Nikolsona.

Viktorove karikature su veoma zanimljive, prepune su detalja, a i dobro dođu da nas podsete na filmove koji su obeležili karijere velikih filmskih zvezda.

DŽONI DEP - Zaboravili ste Glena Lanca kojeg je Dep igrao u "Stravi u Ulici brestova"? Tu su i "Edvard Makazoruki", "Pirati sa Kariba", "Alisa u zemlji čuda"...

DŽEK NIKOLSON - Čovek sa mnogo lica čuven je po različitim karakterima koje je ubedljivo dočarao, a dovoljno je samo setiti se "Kineske četvrti", "Isijavanja" ili otkačenog Džokera iz "Betmena".

SIGURNI VIVER - Neuništiva Elen Ripli iz "Aliena" je u pauzama tamanjenja vanzemaljaca igrala i fatalne žene i zle kraljice, a publiku je oduševila i kao Grejs u "Avataru".

(A. N. / Mymodernmet.com / Foto: Jeffvictor.blogspot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA