IMITIRA PRINCEZU: Kim Kardašijan želi venčanje u Vestminsterskoj opatiji!

- Kim želi spektakularnu svadbu i njena ideja je da VIP gosti, kao što su Džej Zi, Bijonse, Eva Longorija i Rijana, na ceremoniju dođu u kočijama - navodi izvor blizak Kardašijanovoj

  • 1

Kim Kardašijan po svaku cenu želi da kopira britansku kraljevsku porodicu, pa planira "kraljevsko" venčanje sa Kanje Vestom po ugledu na svadbu Kejt Midlton i princa Vilijama!

Kako navode britanski mediji, starleta je čak tražila dozvolu da se venča u Vestminsterskoj opatiji, ali je, naravno, nije dobila, jer je to isključivo privilegija članova kraljevske porodice. Međutim, to je nije omelo u planiranju glamurozne svadbe, o kojoj će se godinama pričati.

- Ona i Kanje će se venčati u jednom od dvoraca u blizini Londona. Kim želi spektakularnu svadbu i njena ideja je da VIP gosti kao što su Džej Zi, Bijonse, Eva Longorija i Rijana na ceremoniju dođu u kočijama. Njih dvoje neće žaliti pare na pripremu, i sve mora da bude u znaku luksuza - otkriva izvor blizak Kardašijanovoj.

(Telegraf.rs / Femalefirst.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blabla

    3. decembar 2012 | 12:28

    Nije to vencanje nego BIZNIS!!! Tako je Brioatore ponudio Kembelovoj da joj plati proslavu rodjendana, sto ga je kostalo oko 700.000, a kasnije prodao prava za duple pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA