IPAK POSTOJI JAČI: Ovo je čovek koji je prebio Čaka Norisa! (VIDEO)

Helio Gracije, osnivač najpoznatije brazilske džiju-džicu škole, nokautirao je Norisa jednim udarcem, a legendarni glumac kaže da se iz nesvesti probudio sa natečenim vratom i bolom u grlu

  • 6

Ma koliko to neverovatno zvučalo, postojao je čovek koji je uspeo da nokautira Čaka Norisa, ali stvarno! Radi se o pokojnom Heliju Graciju, osnivaču najpoznatije brazilske škole džiu-džice, koji je mladog i nadobudnog Čaka, i bukvalno spustio na zemlju!

A sve je to medijima ispričao upravo Noris koji je otkrio kako se, kao mladić, tokom posete Riju de Žaneiru, proveo k'o bos po trnju.

- Bio sam na odmoru u Braziilu i želeo sam da treniram džiju-džicu, i svi su mi pominjali porodicu Gracije. Morao sam da ih pronađem, otišao sam u njihovu školu i tamo su me dočekali glava porodice Helio Gracije i njegov sin Rikson. Helio mi je predložio da prvo sparingujem sa Riksonom, i ja sam, naravno, prihvatio. Mislio sam, imam crni pojas u džudou, mogu da izađem na kraj sa njim. Rikson se bukvalno poigravao sa mnom, nisam mogao ni da ga pipnem. Nakon toga sam se oprobao i u borbi sa Helijom. Stao je ispred mene i rekao mi: "Hajde, udari me". Zamahnuo sam rukom i to je poslednje čega se sećam! Kada sam se probudio iz nesvesti, vrat me je boleo, a grlo me je neizdrživo peklo - ispričao je Noris.

Ako nama ne verujete, pogledajte intervju Čaka Norisa:

(A.N./Blic/Foto: Jitsmagazine.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chuck Norris

    5. decembar 2012 | 17:29

    Alo nemojte srati bolan... ovo su lazi i gluposti... nemojte da vam dodjem tu i sve da vas ki.om pobijem ! ! !

  • ss

    5. decembar 2012 | 19:30

    Lepo kazu POKOJNI :)

  • Bruce Lee

    5. decembar 2012 | 20:19

    Ajde Chuck nemoj se ku*citi tu i prosipati... kako sam te namlatio kad sam bio "Na zmajevom putu" .. legao si na pod kao prase kad se kolje ! ! ! Zato suti bebice ! ! !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA