PRIZNANJE: "Skyfall" najuspešniji bioskopski hit u Velikoj Britaniji! (VIDEO)

Najnoviji film o Džejmsu Bondu postao je najuspešniji film u britanskoj istoriji sa bioskopskom zaradom od 94,3 miliona funti (152 miliona dolara), saopštili su danas producenti.

  • 3

Film "Skyfall", 23. ostverenju o Džejmsu Bondu, postao je najuspešniji film u britanskoj istoriji sa bioskopskom zaradom od 94,3 miliona funti (152 miliona dolara), saopštili su danas producenti.

Cifra koja je zarađena za 40 dana nadmašila je prethodnog rekordera - "Avatar" koji je 2009. zaradio 94 miliona funti tokom 11 meseci prikazivanja u britanskim bioskopima. 

Film "Skyfall" koji su kritičari dobro prihvatili, režirao je Sem Mendez, a treći put ulogu tajnog agenta 007 igra Danijel Krejg.

U filmu Bond i njegova šefica M, koju igra Džudi Denč, sukobljavaju se sa tehnološkim čarobnjakom Silvom (Havijer Bardem) koji traži osvetu.

Ponosni smo na ovaj film i mislim da su svi, naročito Danijel Krejg i Sem Mendez, doprineli nejgovom uspehu - navodi se u saopštenju producenata koje prenosi Rojters.

Globalno, "Skyfall" još uvek trema da dostigne "Avatar". U svetskim bioskopima film o Bondu zaradio je 870 miliona dolara, dok je "Avatar" zaradio 2,8 milijarde.

Pogledajte trejler za "Skyfall".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA