Kad Yana Novak šalje pozitivnu energiju Đokoviću

Đokoviću pobedu čestitali brojni domaći VIP-ovci, pored Joksimovića, Georgieva, Sretena Karića...uz njega bila i američka glumica srpskog porekla

  • 0

Srbija je u jednom danu zablistala u tri sporta, a Novak Đoković je posle trijumfa nad Marejem na svom Tviter profilu još jednom pobrao čestitke domaće javne scene. Među prvima četitke je uputio friški mladoženja Željka Joksimovića, koji je na svom bračnom odmoru uspeo da odgleda meč i da "tvitne" čestitku. Nisu izostale pohvale ni ostalih domaćih džetsetra poput Vlada Georgieva, Nikole Rokvića, Ogija Radivojevića, Sretena Karića... Ipak, čini se da je meč najviše nevolje doneo Marku Konu koji se žalio da umalo nije "zaglavio" u Urgentnom centru kao i Timoti Džonu Bajfordu, televizijskom autoru koji je imao slične probleme kao Kon.

Jedna od onih koja je prva čestitala je američka glumica srpskog porekla Bojana Novaković, na društvenim mrežama poznatija po njenom alter egu po imenu Jana Novak. Ne samo da je zdušno podržavala tenisera, već je i zvezda filmova sa Kijanu Rivsom čak snimila video klip u kome šalje našem teniseru pozitivnu energiju iz Los Anđelesa, gde živi, do teniskog terena u Australiji, gde je Nole vodio bitku sa Marejem.

Taj klip postavila je na društvenim mrežama,a vi sami pogledajte kako je to kad navija Jana Novak, sa sve "kapom za ubistvo":

 N. Ilić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA