NELE KARAJLIĆ: "Nadrealna televizija" će se prepričavati narednih 20 godina! (FOTO)

U bioskopu "Fontana" promovisana je nova humoristička serija "Nadrealna televizija", koja je naslednica legendarne "Top-liste nadrealista"

  • 0

URNEBESNO! Posle dugog čekanja ljubitelji legendarne serije "Top-liste nadrealista" moći će ponovo da uživaju u njegovom legitimno nasledniku - projektu nazvanom "Nadrealna televizija", u kome će igrati Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Miloš Samolov i mnogi drugi.

Pilot-epizoda ove nove-stare humorističke serije biće emitovana u ponedeljak 10.decembra na televiziji "Prva" sa početkom u 21.15, dok će sledeću epizodu obožavatelji moći da pogledaju za vreme novogodišnjih praznika. Ostale epizode publika će imati prilikeda vidi početkom 2013. godine, a trejlere za ovaj urnebesni šou možete da pogledate ovde.

Promocija "Nadrealne televizjije" održana je u bioskopu "Fontana", a posle pretpremijere ovog komičnog ostvarenja, brojnim posetiocima, u ime ekipe ovog poduhvata, obratio se koreditelj serije Nele Karajlić.

- Ovo je samo početak što mi nameravamo da uradimo. Ono što je meni posebno drago jeste da se tačno vidi razlika između ove naše nove nadrealne televizije i onoga što smo mi nekada davno radili. Naravno, ovaj put radimo to malo ozbiljnije jer smo i stariji i ozbiljniji, ali i imamo više prostora i više ideja i realnih događaja. Jer danas će sve biti nadrealno osim naše emisije, odnosno naša emisija će biti identična stvarnosti - rekao je popularni glumac i reditelj koji veruje da će publika prihvatiti "Nadrealnu televziju".

- Moje iskustvo sa "Top-listom nadrealista" je da je publika uvek posle treće ili četvrte epizode potpuno shvatila i svarila naš način razmišljanja, kao i jezik kojim se mi služimo. Pravu snagu "Nadrealista", koje mi danas snimamo, videćete sredinom sledeće godine i snaga neće popustiti, garantujem, narednih 20 godina. Otprilke toliku garanciju dajem na svoj proizvod. Ako se tokom 20 godina ovo pokvari, možete vratiti robu da vam vratimo novac - istakao je Nele u svom maniru.

Karajlić smatra da će se "Nadrealna televizija" gledati i van granica Srbije.

To će svi gledati i to je sve jedno tržište. Svi imaju probleme sa Kraljevićem Markom i Haškim tribunalom, ekonomska kriza (kome je svima zajednika priča) je dominatna tema od prve epizode. Nema tu razlike između Beograda i Zagreba, nego i između Beograda i Madrida, ili Atine, još gore. Ovo je možda bolja serija za Grke i Špance, pošto oni imaju elemente te krize. Neka televizija i neki oficijalni kanal će to sigurno otkupiti, a čim se ovo ("Nadrealna televizija")  baci na Jutjub, to će sto posto imati gledanja - rekao je slavni komičar.

Popularni dr Nele je potom napravio i poređenje između "Nadrealne televizije" i "Top-liste nadrealsita", gde su radni uslovi bili drugačiji.

- Nismo mi ništa očekivali od starih "Nadrealista". Mi smo bili gomila ludaka koja se dobro zabavljala. Ljudima "Top-lista nadrealista" izgleda kao neka vrsta improvizacije, a u suštini tekst za "Nadrealiste" je ispisan duboko u nama. To se nije moglo raditi sa ovom ekipom (Nikolom Kojom, Vesnom Trivalić i ostalima, prim. aut.), jer smo mi uz "Top-listu nadrealista" jeli, odrasli i živeli u istom sociopolitičkom ambijentu. Ovo je sad malo drugačije, mi smo sada dublo stariji, a Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović dolaze iz drugog ambijenta. Naš najmanji zajednički sadržilac mora biti scenario - rekao je Karajlić.

Zvezde "Top-liste nadrealista" Branko Đurić Đura i Zenit Đozić bili su ljudi sa kojima je Nele kontaktirao radi saradnje u "Nadrealnoj televiziji". Međutim, problem je nastao zbog toga što se njihove ideje i koncepti razlikuju.

- Ja sam imao sastanak samo sa dva čoveka, Đurom (Branko Đurić) i Zenom (Zenit Đozić). Moj utisak je da smo mi totalno udaljeni jedni od drugih. Mi smo sada odrasli ljudi, a Đura i Zena imaju svoj koncept koji je legitiman. Đuro ne voli da se bavi politikom u bilo kom obliku. Zena je imao ideju da se pravi neki koncept kao da smo mi izbavitelji sveta. Mislim da je ovako mnogo bolje da se napravi nešto što nema veze sa "Top-listom nadrealista", ne samo zbog toga što je meni to izazov, neko i zbog činjenice da ne izližemo mit koji "Top-lista nadrealista" ima - rekao je Nele.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA