PRVI KUVAR SRBIJE: Bojana Stojković pobednica?

Kako prenose pojedini mediji, manekenka je osvojila je prvo mesto i titulu najbolje kuvarice kao i nagradu od 10.000 evra.

  • 4

Manekenka Bojana Stojković navodno je pobednik rijalitija šoua "Prvi kuvar Srbije". Kako prenosi dnevni list Kurir, supruga fudbalera Vladimira Stojkovića osvojila je prvo mesto i titulu najbolje kuvarice, kao i nagradu od 10.000  evra.

- Emisija je snimljena prošlog utorka, ali će biti emitovana tek sledećeg petka. Bojana je pobedila, Marko Kon je zauzeo drugo mesto, a Romana Panić treće. Manekenka je presrećna i nije previše iznenađena jer je od samog početka nailazila na pozitivne komentare žirija, koji je na njeno kuvanje imao najmanje zamerki - rekao je izvor za "Kurir".

Bojana Stojković nije želela da komentariše ove tvrdnje.

- Emisija još traje. Gledajte je sledećeg petka, pa ćete saznati ko je pobedio - zagonetna je ostala ova manekenka, koja će naći u novom šouu televizije "Pink" "Modna policija".

Romana: Ja sam moralni pobednik

Romana Panić je zadovoljna trećim mestom.

- Odbranila sam stav da sam tradicionalna kuvarica. Naučila sam mnogo toga. Zadovoljna sam trećim mestom i time što sam moralni pobednik. Pošto sam najbolja pevačica, ne moram da budem i najbolja kuvarica.

Marko Kon: Neka gledaoci procene ko je najbolji

Marko Kon nije bio raspoložen da komentariše svoje drugo mesto.

- Nemam komentar, više bih voleo da gledaoci to vide, pa da procene sami. Bojanu volim, Romanu volim i one vole mene!

Cakana: Nisam iznenađena Bojaninom pobedom

Dragana Radosavljević Cakana kaže da je očekivala da Stojkovićeva osvoji 10.000 evra.

- Bojana je od prve emisije bila dobra. Ona i Marko su bili najinteresantniji, maštoviti i kreativni. Najbolje su se snalazili, a Bojana je pravila ukusna jela.

Suzana Mančić: Favorizovali su je od početka

Suzana Mančić kaže da je očekivala Bojaninu pobedu.

- Ona je od početka bila favorizovana. Mislila sam da će pobediti ona ili Marko Kon. Bojana se trudila, kuvala je i aranžirala jela prema evropskim standardima, što se žiriju dopalo. Njoj je to išlo od ruke jer je odrasla u Švajcarskoj.

(Telegraf.rs/Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA