POPUT ADRIJANE LIME: Mia Borisavljević kao "Viktorijin" anđeo (FOTO) (VIDEO)

Atraktivna pevačica snimila spot za najnoviiju numeru "Gruvaj,gruvaj", u kom se našla u ulozi srpske predstavnice na "Evrosongu"

  • 4

Pevačica Mia Borisavljević našla se u ulozi "Viktorijinog" anđela za potrebe njenog novog spota za pesmu "Gruvaj, gruvaj". Kako prenosi "Kurir", ona je imitirala i predstavnicu Srbije na "Evrosongu".

- Mia se za potrebe spota prošetala obučena kao anđeo "Viktorijas sikreta". Izgledala je poput Adrijane Lime. Kasnije je ogrnuta u srpsku zastavu, okružena muškarcima u boksericama i sa šajkačama istog dezena, pobrala sve simpatije evrovizijske publike i žirija. Ocenjena je maskimalnim brojem poena i nikad nije bila srećnija - rekao je za "Kurir" dobroobavešteni izvor.

Scenario je osmisilio Dejan Milićević, a scene finalne večeri na Evroviziji snimane su u velikom studiju "Granda" na Košutnjaku.

- Prezadovoljna sam i veoma nestrpljiva da publika vidi i oceni ovaj spot i preostale tri numere. Ne želim da zvučim pretenciozno, ali verujem da će se naći za svakoga po nešto i da neću razočarati svoje fanove. Naprotiv, smatram da sam sve podigla na jedan viši i kvalitetniji nivo. Procenite sami - rekla je Mia Borisavljević, koja je na svojoj Fejsbuk stranici izbacila tizer za pesmu "Lepota balkanska".

Pogledajte.

(Telegraf.rs/izvor i foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TDI

    10. decembar 2012 | 11:11

    Adrijana Slanina sa telećom glavom! To samo može da imitira.

  • karakondzula

    10. decembar 2012 | 17:33

    BRAVOOOO TDI,haha nasmejah se dobro. Da brree,ko gura ovu slaninu nebitnu?!?

  • faila

    11. decembar 2012 | 01:28

    ko je ona? o.O

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA