DELIMO KARTE: Telegraf vas vodi na "Rakija fest"

Najbrži čitaoci koji se jave na mejl redakciji Telegrafa moći će u subotu i nedelju , 15. i 16. decembra, besplatno da uživaju na šestom "Rakija festu" koji će se održati u "Belexpocentru" na Novom Beogradu

  • 0

Portal Telegraf.rs vas vodi na "Rakija fest" tradicionalni stručni sajam, koji će se održati  15. i 16. decembra 2012. godine u "Belexpocentru" na Novom Beogradu. Sve što je potrebno je da odgovorite tačno na sledeće pitanje:

Požegača je vrsta:

A) šljive

B) dunje

C) kajsije

Odgovor šaljite  na mejl adresu  karte@telegraf.rs. Najbrži koji dobiju povratni mejl karte će moći da preuzmu u redakciji Telegrafa, na adresi Savski nasip 7 (Novi Beograd, zgrada “ComTrade”). Karte delimo od srede 12.12.2012. do petka 14.12.2012. najkasnije do 17 sati.

Kao i prethodnih godina, festival se održava uz podršku Turističke organizacije Beograda sa ciljem proširivanja ponude za strane turiste i pozicioniranjem Beograda kao "City Break" destinacije. Organizator festivala je "Rakia Bar", poznati domaći franšizni koncept.

Šesti po redu "Rakija fest" ove godine je proširio svoje okvire organizacijom najmasovnijeg takmičenja za izbor najbolje srpske rakije koje je održano prošlog meseca. Proglašenje pobednika i dodela trofeja "Beogradski pobednik" biće upriličeno na festivalu.

"Rakija fest" imaće pre svega edukativni karakter koji se ogleda kroz brojne kreativne radionice i predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti proizvodnje, promocije i plasmana žestokih alkoholnih pića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA