HIT: Doris Bizetić snimila album na engleskom jeziku! (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko ste veliki obožavalac mlade pevačice, preko njenog zvaničnog sajta možete da naručite album "Doris" i to sa njenim autogramom. Cena, prava sitnica - 450 dinara... plus poštarina

  • 4

Doris Bizetić Nygrin predstavila je svoj prvi muzički album pod nazivom "Doris". U  džez-kafeu “Ptica” u Beogradu, mnogobrojni prijatelji i članovi porodice, među kojima su bili i muzičke legende Miki Jevremović i Đorđe Marjanović, podržali su ovu mladu kantautorku.

Njen otac i poznati komičar Boris Bizetić otvorio je  promociju  kratkim govorom uz činjenicu da je Doris kao mala pokazivala svoj muzički talenat. Bizetićeva se potom zahvalila prisutnima, uz konstataciju da se nada da će se svima dopasti album.

Inače, album "Doris" ima 15 pesama, pri čemu su sve numere na engleskom jeziku, od čega je najpoznatija numera "Trying to let go".

Međutim, iako su njene numere prevashodno namenjene stranom tržištu, Doris kaže da ne razmišlja o MTV-ju i eventualnom pojavljivanju na ovom popularnom kanalu.

Na naše pitanje kada će održati koncert u Beogradu, mlada pevačica je odgovorila da još ne razmišlja o tome. Tako da za sada njeni fanovi koji je, kako priča, godinama prate preko društvenih mreža, neće imati priliku da je čuju uživo.

- Ne bih snimila duet ni sa 50 Centom ni sa Enrikeom Iglesijasom. Inspiriše me Kejt Buš, a od modernih pevačica izdvojila bih Rijanu - rekla je za Telegraf  Doris Bizetić.

Ukoliko ste veliki obožavalac lika i dela Doris Bizetić, imate jedinstvenu priliku da preko njenog zvaničnog sajta naručite album "Doris" i to sa njenim autogramom. Cena - 450 dinara... plus poštarina.

Takođe, Bizetićeva je pre nekoliko dana objavila video-snimak u kojem predstavlja sve pesme sa svog CD-a, a ovaj snimak obavezno pogledajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    11. decembar 2012 | 19:21

    Možda se nekome i sviđa, ali meni se čini da bi bolje zvučalo da muzika nije iseckana ovim zvučnim efektima i semplovima. Možda je trebala da proba neki drugi muzički žanr.

  • Karnivale

    11. decembar 2012 | 23:00

    jadno mi je kad vidim kako ljudi reaguju na njen rad s nekim nipodastavanjem i ismejavanjem i apsolutno bezrazloznom mrznjom. devojka ocigledno s puno posvecenosti i ljubavi radi ono sto voli i ne vidim zasto bi to nekome smetalo. meni je to skroz kul, iako se slazem sa shonetom koji je ostavio jedan potpuno konstruktivan komenar kroz koji je, na kulturan nacin, izneo svoje misljenje.

  • Lina

    12. decembar 2012 | 00:35

    Zalim sto cu ovo da kazem..al skenj.la sam se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA