NIKOLINA ODLUČILA: Udaću se za Vidoja pre nego što on ode u zatvor!

"Priča oko venčanja stoji! Nisam od onih koji nešto kažu, pa posle mesec dana to poreknu. Ne znam još tačan datum, a svakako to ne bih otkrila ni kad bih znala", izjavila je Nikolina Pišek

  • 1

Iako je delovalo da će hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i njen verenik Vidoje Ristović morati da odgode venčanje zbog toga što je beogradski istoričar umetnosti osuđen na 10 meseci kućnog pritvora zbog nelegalnog posedovanja oružja, golupčići ne žele da čekaju. Budući da je Vidojeva presuda postala pravosnažna, svadba se može očekivati veoma brzo!

- Nikolina je odmerena, zna kad treba da reaguje, staložena je i veoma ženstvena. Mislim da je to ono zbog čega se Vidoju odmah dopala. Ona ima dete, on ima dete, neka životna iskustva su im slična i mislim da mogu savršeno da se razumeju. On je to shvatio, i sada je možda malo i požurio sa tim venčanjem, a mislim da to ima veze i sa kaznom koju treba da odsluži. Znate kako, našao je konačno ženu koja mu u svemu odgovara i sad bi bilo glupo da je tek tako pusti, verovatno se plaši da ga ne ostavi u međuvremenu - ispričao je izvor blizak Ristoviću.

Sa druge strane, Nikolina kaže da se ništa nije promenilo u njenim planovima da se uda za Vidoja.

- Priča oko venčanja stoji! Nisam od onih koji nešto kažu, pa posle mesec dana to poreknu. Ne znam još tačan datum, a svakako to ne bih otkrila ni kad bih znala - rekla je Nikolina Pišek.

(Telegraf.rs/Puls/Foto: Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA