ROĐENDAN: Magazin "Joy" obeležio 10 godina postojanja (FOTO)

Proslavi jubileja prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, kao što su Mima Karadžić, Boško Jakovljević, Adriana Čortan, Nenad Radujevič i mnogi drugi

  • 0

“Joy”, prvi licencni lifestajl magazin u Srbiji, večeras je proslavio svoju desetu godinu izlaženja. U beogradskom klubu "Sova", uredništvo i čitateljke magazina, ali i brojne poznate ličnosti obeležile su uspešnu deceniju postojanja ovog popularnog magazina.

Među zvanicama na rođendanskoj žurki "Joy"-a bili su glumac Mima Karadžić, zatim njegova koleginica Anita Lazić, modni  kreator Bata Spasojević, voditeljke Adriana Čortan, Jelena Helc, Marina Kotevski, Ivana Bajić i Snežana Dakić – Mikić, zvezda televizije "Pink" Boško Jakovljević, misica Aleksandra Doknić, vlasnik modne kuće "Click" Nenad Radujević i mnogi  drugi.

Zabava je protekla u odličnoj muzici i atmosferi, kao i u egzotičnim koktelima, a organizatori i gosti su se fenomenalno proveli.

(Telegraf.rs/foto:Telegraf i Tanjug)

 

Snežana Dakić – Mikić...Originalno objavljeno na stranici www.svet.rs/najnovije-vesti/magazin-joy-spektakularnom-zabavom-obelezava-10-rodendan © svet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA