PRVA KUVARICA SRBIJE: Bojana Stojković pobedila Marka Kona u velikom finalu! (FOTO)

Osim titule najbolje kulinarke, manekenka je osvojila i vaučer od 1.000.000 dinara. Drugo mesto pripalo je Marku Konu, a treće Romani Panić

  • 5

BLAGO STOJKETU! Manekenka Bojana Stojković  pobedila je u ovogodišnjem rijalitiju "Prvi kuvar Srbije". Pored titule najbolje kulinarke, supruga fudbalera Vladimira Stojkovića dobila je i novčanu nagradu u vrednosti od 1.000.000 dinara, koja je prema dogovoru podeljena na tri dela između takmičara.

Drugo mesto osvojio je Marko Kon, dok je treća pozicija pripala Romani Panić.

Kao što je poznato, ovaj trojac borio se za titulu najboljeg kuvara Srbije. Žiri je  na samom početku pitao finaliste da li se sećaju jela koje su najslabije napravili u dosadašnjem serijalu, pa se tako Bojana setila svog neuspelog meksičkog jela, Marko svoje proje, a Romana jela sa karijem. Upravo ta tri jela biće njihov finalni zadatak. Finalisti nisu bili oduševljeni svojim zadatkom, jer su očekivali mnogo zanimljivije zadatke. Takmičari su morali da spreme sva tri jela za 60 minuta i to posle nabavke namirnica u prodavnici.

Žiri je dao znak za početak kuvanja, svi su prvo spremali jela koja su najslabije do sada napravili, a žiri im je, kao i do sada, pomagao savetima. Predviđeno vreme za zadatke je isteklo, pa su kuvari servirali svoja jela na sto. Članovi žirija odlučili su da oni danas neće ocenjivati jela, nego će to umesto njih učiniti 10 gledalaca "Prvog kuvara Srbije", koji će biti degustatori. Oni su prvo ocenjivali izgled jela, i to ocenama od 1-5, a zatim su i degustirali jela, i to prvo meksičko jelo, proju i na kraju jelo sa karijem. Najmanje im se svidela proja, pa su za nju i davali najmanje ocena, mada im se ni ostala jela nisu baš svidela, kao ni članovima stručnog žirija koji je ta jela kasnije probao, ali to nije uticao na ocene gledalaca degustatora. Posle završene degustacije, oni su predali svoje liste sa ocenama žiriju, a zatim su napustili studio.

Žiri je prvo saopštio ko je osvojio treće mesto, to je Romana sa 177 bodova, a zatim su pre njih izašli Bojana i Marko. Drugo mesto sa 213 bodova osvojio je Marko, a titulu pobednika "Prvog kuvara Srbije" osvojila je Bojana i to sa 217 poena. Sve troje su dobili vaučere i nagrade sponzora, a Bojana kao najbolji kuvar dobila i vaučer  u vrednosti od 1.000.000 dinara. Finalisti su se još ranije dogovorili da će novčanu nagradu podeliti na tri dela.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opasna

    15. decembar 2012 | 12:10

    Nemoj tako ona je fina slatka i dobra zenica...hahahhaha...u ocima joj se vidi ja je otrov i teska folirantkinja...zalosno

  • dobra kuvarica

    15. decembar 2012 | 08:50

    To se i moglo ocekivati da ce najveca folirantkinja pobediti.Jos ranije se pricalo da ce pobediti.Veliko razocarenje.Petre,nisi fer.da li si pao na njena usta?Zao mi je Romane,Marka i Marije.Oni su za mene pobednici.

  • vlajko

    16. decembar 2012 | 17:55

    Pošteno, najbolja je bila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA