Goca Tržan spremna za pljuvanje?!

Iako je pre samo dve nedelje najavila da svog partnera neće nikada slikati za novine, Goca Tržan nije održala reč

  • 1

Goca Tržan slikala se sa novim dečkom Radomirom Novakovićem za naslovnu stranu jednog od najpopularnijih domaćih magazina, iako je pre samo dve nedelje najavila da svog partnera nikada neće predstaviti javnosti na taj način.

- Lupila sam rampu na privatni život. Sama sam kriva. Slikala sam se sa bivšim mužem i detetom za naslovnice i verovala sam da je taj brak zauvek. Ako me bilo ko od gledalaca i vas prisutnih ikad više vidi na naslovnoj sa dečkom ili budućim mužem, neka mi priđe i pljune jednu šlajmaricu pravo u lice! - rekla je Goca Tržan u emisiji Ivana Ivanovića na TV Prva.

Samo dve sedmice kasnije, Goca sa četrnaest godina mlađim Radomirom Novakovićem krasi naslovnicu sutrašnjeg broja magazina Story, sve uz naslov „Srećna sam u ljubavi!“.

- Goca se nije slikala za naslovnu stranu magazina Story. To nisu oficijalne fotografije, već paparaco. Kad je rekla da se više neće slikati za naslovne strane, mislila je na editorijale s dečkom, porodicom, a ne na fotografije kad je paparaco uslika bez njenog znanja - kaže Gocin portparol Ninoslav Prodanović u izjavi za ''Kurir''.

Sami procenite da li je u pitanju paparaco fotka, uslikana bez njenog znanja?

(Izvor: Kurir)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    30. april 2012 | 12:22

    Zali boze slajmare ! Ne mogu se oteti dojmu kako Goca svoj zivot prostire javnosti i na taj nacin zeli biti interesantna. Ova fotografija je ociti editorijal, sam njen stav i njegovo foliranje poljupca u celo je ocito izrezirano. Ja te licno ne bi pljuvao, zato se pripremi Ivan Ivanovic sakuplja kanarince !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA