PRVI GLAS SRBIJE: Poslušajte sve finaliste! (VIDEO)

Izdvojili smo za vas svih devet finalista koji su pevali prethodne noći. Uživajte

  • 1

1. Ivan Petrović

Ivan je otpevao numeru "Koketa" Srđana Jula. Članovi žirija, Vlado Georgiev, Aleksandra Radović i Saša Milošević Mare, njegov nastup ocenili su kao veoma dobar, a Georgiev je Ivanu jedino zamerio što u pojedinim delovima pesme nije bio dovoljno "bezobrazan".

2. Snežana Vušović

Ona je pevala hit "Mr. Saxobeat" Aleksandre Stan, a žiri se složio da je ona imala odličan nastup i da je maksimum izvukla iz ove "tra-la-la" pesme.

3. Zoran Stanić

Zoki je išao na sigurno sa numerom "Wicked Game" Krisa Ajzaka, i dobio je pohvale žirija, s tim što mu je Aleksandra Radović poručila da bi sve bilo još bolje da se malo više opustio tokom pevanja.

4. Sanja Dimitrijević

Sanja je zablistala sa "Zaninim" hitom "Majstor za poljupce". Ona je dobila pohvale za nastup i koreografiju, a Mare je dodao da je bila na visini zadatka, kao i da mu je drago što je video veliku energiju u njoj.

5. Sara Jovanović

Sara je oduvala i žiri i publiku sjajnim izvođenjem Rijanine pesme "S & M". U crnoj koži i uz golišave plesačice, Sara je Aleksandru Radović ostavila bez teksta, a Vlado je rekao da je nastup bio vanserijski, kao i da je napravila pravi rusvaj na sceni.

6. Boris Petrović

Boris je dobio pohvale žirija za stajling i izvođenje numere "You Can Leave Your Hat On" Džoa Kokera, a Borisu je mnogo pomogla i plesačica u kostimu francuske sobarice, koja je posebno fascinirala Georgieva.

7. Mirna Radulović

Mirna Radulović odlično se snašla sa hitom "Naughty Girl", koji izvodi Bijonse, a Aleksandra joj je rekla da je bila prava vatra, dok je Vlado istakao njeno besprekorno pevanje.

8. Saška Janković

Saška Janković je sjajno izvela numeru "Lady Marmlade" Kristine Agilere i dobila je pohvale žirija i za pevanje i za nastup.

9. Nevena Božović

Nevena Božović, koja je žiri oduševila svojim perfektnim nastupom i izvođenjem hita "Toxic" Britni Spirs.

Ipak na kraju, odlukom žirija, a nakon duela sa Ivanom Petrovićem, iz daljeg takmičenja ispala je Snežana, koja je sinoć izvela numeru "Mr. Saxobeat"

(Telegraf.rs / Izvor: TV Prva)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    16. decembar 2012 | 03:40

    Necu da kritikujem jer mislim da su svi ucesnici zaista ulozili mnogo truda... Sto se tice numere intacnosti izvodjenja i kvaliteta nastupa, "wicked game" izvodjac je odneo kompletnu pobedu!!! Ostalo, kicheraj shund i nishta novo da se vidi... Georgiev neka kulira od sobarica, jer sa celih sest pesama koje je napisao ne moze ni paucinu da obrise u jednoj osrednjoj kuci - mislim da im treba neko kvalitetniji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA