BISERA VELETANLIĆ: Niko nas ne zove u Hrvatsku

- Hrvatski muzičari sada često gostuju u Srbiji, posebno u Beogradu, ali nas niko ne zove u Hrvatsku. I to ne razumem - rekla je poznata džez pevačica u intervjuu "Politici"

  • 5

Poznata džez pevačica Bisera Veletanlić bila je sinoć specijalna gošća na koncertu grupe "Darkvud Dab" u Sava centru, a ovaj neobičan spoj naišao je na odličan prijem publike u skoro punoj velikoj dvorani.

U intervjuu dnevnom listu "Politika", ova estradna umetnica odgovarala je na mnoga pitanja vezana za njen život, između ostalog, i o tome da li se čuje sa svojim kolegom Arsenom Dedićem.

- Nažalost, ne. Ne znam zašto i ne znam zbog čega je do toga došlo... Nismo se mi ni ranije pozivali telefonima. Hrvatski muzičari sad često gostuju u Srbiji, posebno u Beogradu, ali nas niko ne zove u Hrvatsku. I to ne razumem - rekla je Veletanlićeva "Politici".

Bisera je otkrila ovom dnevnom listu da voli da gleda sport na televiziji.

- Volim tenis i dobar fudbal. Naravno, nisam neki stručnjak, ali opčinjena sam činjenicom da se engleski i španski fudbaleri u toj igri daju potpuno, bez ostatka, da se bore do poslednjeg daha. To je poenta njihovog odnosa prema igri. Oni celu utakmicu odigraju u početnom ritmu. Za mene je takava posvećenost igri fascinantna - rekla je popularna estradna umetnica.

(Telegraf.rs / Izvor: Politika / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DINo

    16. decembar 2012 | 16:58

    Dosta im je valjda hrvatskog nacionalizma jos im samo fali srpski.

  • Vera

    16. decembar 2012 | 13:11

    Bas me cudi pa ti si velika pljuvacica 90 tih i MIlosevica. Oni takve vole.

  • LJiljana Rakic

    16. decembar 2012 | 17:59

    Dokle cemo se cuditi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA