ISPRED GOGE: Armija spasa zastupa Švajcarsku na "Evroviziji" (VIDEO)

Švajcarska publika opredelila se za ovu humanitarnu organizaciju od šest muzičara, koji će pevati pesmu "You and me", koju je komponovalo tamošnje Udruženje "Hitmil"

  • 0

Humanitarna hrišćanska organizacija Armija spasa predstavljaće Švajcarsku na narednoj "Evroviziji", koja će biti održana u Malmeu u Švedskoj.

Švajcarska publika opredelila se za humanitarnu organizaciju, u kojoj ima šest muzičara koji će pevati pesmu "You and me", koju je komponovalo švajcarsko Udruženje "Hitmil".

Kontrabasista Emil Ramsauer, koji je nedavno napunio 94 godine, biće najstariji učesnik na "Evrosongu". Grupa, koju čine četiri muškarca i dve žene, izabrana je na internom kastingu organizacije.

- Učešće u "Evroviziji" je poruka nade koja će učiniti da Armija spasa bude još poznatija u svetu - rekao je neimenovani portparol tog udruženja.

Da podsetimo, na takmičenju za nacionalnog švajcarskog predstavnika za pesmu "Evrovizije" učestvovala je i naša pevačica Goga Sekulić, međutim sa numerom "Disco love" nije uspela da uđe u Top 10.

Poslušajte numeru "You and me"

(Telegraf.rs / Beta / Foto:AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA