MISS UNIVERSE: Srpska i crnogorska lepotica spremne za takmičenje (FOTO)

Dugoočekivano takmičenje lepotica biće održano sutra u Las Vegasu. Branislava Brana Mandić predstavlja Srbiju, a Andrea Radonjić reprezentuje Crnu Goru

  • 0

Sutradan počinje dugoočekivan izbor za “Mis Universe”, a na ovom prestižnom takmičenju lepotica u Las Vegasu Srbiju predstavlja manekenka Branislava Brana Mandić, dok će "boje" Crne Gore braniti Andrea Radonjić. Devojke iz Novog Sada i Podgorice već se duže vreme nalaze u ovom američkom gradu, gde se zajedno sa ostalim koleginicama pripremaju za ovu prestižnu manifestaciju.

Ako želite da glasate za srpsku predstavnicu, potrebno je da kliknete na ovaj link, a jedna osoba može dnevno da glasa deset puta. Lepotice sa najviše glasova ulaze u TOP 10 takmičenja za “Miss Universe”. Glasanje traje do 19. decembra.

Da podsetimo, Brana Mandić je student pedagogije u Novom Sadu i obožava rad sa decom i oduševljena je svojim budućim zanimanjem. Za našu lepoticu odlazak na takmičenje “Miss Universe” predstavlja veliki izazov, ali i odgovornost. Ona zna da je konkurencija jaka, ali se nada visokom plasmanu. Za ovo takmičenje se vrlo temeljno pripremala.

S druge strane, Andrea Radonjić je rođena u Podgorici, a njen san je da postane slavna manekenka. Trenutno radi kao novinarka, a uporedo završava studije prava u svojoj zemlji. Ako želite da glasate za crnogorsku lepoticu, možete to učiniti preko ovog linka.

U međuvremenu, pogledajte foto-galeriju misica za predstojeće takmičenje u Las Vegasu, koje se održava sutra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA