Proširuje imperiju: Milan Popović kupuje ''Vilu Breg'' u Vršcu?

Popović već duže vreme pregovara sa Fondacijom „Hemofarm“ u čijem vlasništvu se nalazi „Vila Breg“

  • 1

Luksuzni vršački hotel „Vila Breg“ uskoro bi trebao dobiti novog vlasnika, a kako se po Vršcu već danima priča, to će biti Milan Popović, verenik Severine Vučković.

Popović već duže vreme pregovara sa Fondacijom „Hemofarm“ u čijem vlasništvu se nalazi „Vila Breg“. On je u sredu bio u Vršcu, ali tada, nije došlo do potpisivanja ugovora, piše ''Blic''. U Fondaciji „Hemofarm“ nisu želeli da komentarišu gradska nagađanja, ali su potvrdili da se pregovori vode.

- Pregovori o promeni vlasnika Hotela „Vila Breg“ su u toku, a čim se završe, javnost će biti obaveštena - kaže Snežana Radočaj, direktorica Fondacije „Hemofarm“. Ni u lokalnoj samoupravi niko ne želi komentarisati pregovore o prodaji „banatske lepotice“.

Hotel „Vila Breg“ jedan je od najluksuznijih objekata u Srbiji i kategorizovan je sa pet zvezdica, a izgrađen je pred Evropsko prvenstvo u košarci 2005. kada je Vršac bio jedan od gradova domaćina. Nalazi se na obroncima Vršačkih planina sa predivnim pogledom na panoramu Vršca i vojvođansku ravnicu, a za kratko vreme je postao jedan od brendova ovog banatskog grada. Raspolaže sa 44 sobe i 4 luksuzna apartmana, spa centrom, restoranom, letnim i zimskim vrtom, otvorenim i zatvorenim bazenom, a sav taj luksuz raspoređen je na više od 7.000 kvadratnih metara.

Inače, Milan Popović, „kralj bakra“ i verenik Severine Vučković, rodom je Vrščanin, ali je rodni grad napustio u ranoj mladosti.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    6. oktobar 2012 | 23:01

    postovani Milane Popovicu kao ipak moj sugradjanin,isti grad rodjenja, ista osnovna skola, iste ulice detinjsatva,nemojte doyvoliti da Vam to iko i ista oduzme,jer sve drugo jasno je svi pokusavaju.Ostanite svoj,ostanite onaj mali vrsacki decacic,jer duboko verujem da je samo to ono netaknuto u ovome svetu moci,a tako prebrzo zivite,da kao mom sugradjaninu ipak dajem podrsku,jer smo deca iste male varosi.Nemojte me izneveriti,pa zar niste dovoljno ucinili za svoj rodni grad,a uporno slava se pripisuje zenskom rodu.Vi ste ipak favorit,prosto iritira da budete senka,u svim medijima samo sto niste Merlinka.Vrsac Vas voli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA