SEVALE GAĆICE: Vruća atmosfera na snimanju novogodišnjeg "Granda" (FOTO)

Seka Aleksić, Slavica Ćukteraš, Ivana Selakov, Milica Pavlović, Rada Manojlović i mnoge druge zvezde najveće folk produkcije napravile su šou za pamćenje u "Pinkovom" studiju u Košutnjaku

  • 8

Kao i uvek, na snimanju novogodišnjeg izdanja emisije "Grand šou", u studiju "Pinka" u Košutnjaku je bila velika vrućina - što od svetlosti reflektora, što od pogleda na gaćice koje su izdašno pokazivale Milica Pavlović i Rada Manojlović!

Dok je ekipa mlađih pevača snimala svoje kadrove, iskusni veterani kao što su Šaban Šaulić i Džej Ramadanovski su strpljivo čekali svoj red, a u pauzama snimanja su uz pićence pričali sa kolegama.

Naravno, sve se odvijalo pod budnim okom Saše Popovića i Lepe Brene koji su vodili računa da sve protiče u skladu sa planom, ali snimanje se ipak oteglo do kasno u noć, a pred kamerama su se smenjivale desetine pevača "Granda".

Kada je trebalo, scene su se ponavljale, a već posle nekoliko sati pevače je počeo da stiže umor, neki su jedva čekali da siđu sa scene i izvale se u stolice, a ženski deo ekipe je koristio svaku priliku da se izuje - pa ko bi izdržao pet sati na visokim štiklama!

Svoje glasovne mogućnosti demonstrirale su zvezde najveće folk produkcije: Seka Aleksić, Slavica Ćukteraš, Ivana Selakov, Ana Sević, Adil, Stevan Anđelković, Indi Aradinović, Dušan Svilar, Slobodan Vasić, Darko Lazić, Milan Dinčić Dinča, Nemanja Stevanović, Saša Kapor, Katarina Živković, Ana Kokić-Rađen...

Na kraju, sve će biti upakovano i doterano za prikazivanje u novogodišnjoj noći na "Pinku", a vi u našoj galeriji pogledajte kako je proteklo snimanje u Košutnjaku, ko se sa kim družio, ko je pokazao sve adute i ko se najbolje provodio pred kamerama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beretka

    19. decembar 2012 | 22:20

    seljacka olimpijada ili cirkus u boji nista novo sto do sad nismo videli

  • j.m

    20. decembar 2012 | 02:01

    ja obozavam radu njen glas pjesme, ali nije mi jasno u sta se pretvorila zadnjih mjeseci. najbolje bi bilo da se skine i ne oblaci nista, jer vise vidjam njene gace nego svoje. jadno i zalosno! a tako je normalna bila sad polugola uvijek.

  • Joca

    19. decembar 2012 | 23:02

    Majko moja,pa ovo je gore nego sto sam mislio. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA