SVE O SARI JOVANOVIĆ: Najseksi pevačica "Prvog glasa Srbije"! (FOTO) (VIDEO)

"U privatnom životu sam možda malo povučenija nego na sceni, ali, naravno, kad treba, volim i da budem seksepilna, mada nikako vulgarna", kaže Sara za Telegraf

  • 9

Sara Jovanović je, po mišljenju publike i stručnjaka, jedan od glavnih favorita za pobedu u "Prvom glasu Srbije", a nakon subotnjeg provokativnog nastupa kojim je gledaoce ostavila bez daha, Sara je preko noći dobila hiljade novih fanova. Devetnaestogodišnja pevačica, koja je rođena u Rimu, za Telegraf priča o razlici između života u Italiji i Srbiji, koji su njeni najveći aduti za pobedu i koliko sebe smatra seksepilnom.

Jovanovićeva kaže da od ranog detinjstva želi da postane pevačica, kao i da je njena majka prva prepoznala talenat koji Sara poseduje.

- Još kao mala volela sam da pevam, počevši od italijanskih izvođača kao sto su Đorđija, Elisa, Laura Pauzini... Obožavala sam da izvodim mini-performanse u našoj kući za moje roditelje ili goste. S ponosom sam pevala i plesala ispred njih, iako mi je ponekad mikrofon zamenjivala četka za kosu ili čaša za vodu. Često sam pevala sama za sebe, a mama me je krišom gledala, pa mi danas prepričava kako je već tada videla u meni pevačicu. S vremenom sam se opredelila za stranu R'n'B i pop muziku. Mislim da su moji aduti za pobedu boja glasa, scenski nastup, originalnost i posvećenost - kaže Sara i napominje da je za njen rodni Rim vežu mnoge lepe uspomene, ali da je ipak Beograd mesto u kojem se najprijatnije oseća.

-  U Rimu sam završila osnovnu i deo srednje škole, a po povratku u Beograd završila sam Treću beogradsku gimnaziju, a sada sam na Filološkom fakultetu. Sve te godine provedene u Rimu bile su lepe i zanimljive, stekla sam mnoga prijateljstva koje gajim i danas, naučila sam jezik, dobro upoznala italijansku kuhinju, dosta proputovala, ali sam se uvek rado vraćala u moj Beograd. Ovde imam mnogo veću slobodu i uživam u gostoljubivosti naroda. Rim ima spomenike, a Beograd ima dušu - objašnjava Jovanovićeva i dodaje da joj prijaju pohvale, ali da sebe ne smatra zvezdom.

- Svaka pohvala me čini srećnom i zadovoljnom, mada se uči najviše iz kritika. Što se tiče žirija, najdraže mi je što vide moj trud i talenat. Podrška publike mi jako znači. Svaki njihov pozitivan komentar me čini ispunjenom, jer sve ovo radim za njih. Iskreno, ne smatram sebe "zvezdom", dugačak je put do toga. Treba još puna rada, iskustva i znanja - navodi Sara, koja kao najveće pevačke uzore pominje Bijonse, Rijanu, Džesi Džej, Leonu Luis, Ejmi Vajnhaus i Kristinu Agileru.

Na veliku žalost muškaraca, Sara je već dve godine u vezi sa Nikolom, studentom Veterinarskog fakulteta.

Za kraj, mlada pevačica nam otkriva ko je "prava" Sara? Ona u seksi izdanju i crnoj koži ili mirna devojka sa početka takmičenja?

- U privatnom životu sam možda malo povučenija nego na sceni, ali, naravno, kad treba, volim i da budem seksepilna, mada nikako vulgarna - zaključila je Sara Jovanović.

Prošle godine, Jovanovićeva je snimila numeru "Zauvek", kao i čitav niz obrada poznatih numera, a vi poslušajte kako zvuči Sarina verzija velikog hita "Someone Like You" pevačice Adel.

(A. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA