NOĆ KNJIGE: Sutra i do 40 odsto popusta

Ova manefestiacija će se odžati u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu od 18 do 24 sata.

  • 0

Pod sloganom "Budni uz knjigu" izdavačka kuća "Laguna" i knjižarski lanac "Delfi" 21. decembra 2012. godine sedmi put organizuju kulturnu manifestaciju Noć knjige. Svojevrstan festival knjige pored kupovine po izuzetnim uslovima posetiocima ove kultne manifestacije nudi i druge zanimljive sadržaje.

Noć knjige održaće se u knjižarama knjižarskog lanca "Delfi" u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu od 18 do 24 sata. U okviru ove manifestacije učestvuju i klubovi čitalaca u Šapcu, Jagodini, Zaječaru, Loznici, Pirotu, Vršcu, Požarevcu i Leskovcu.

Popusti na "Lagunina" izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto a za četiri i više knjiga 40 odsto. Specijalno za Noć knjige pripremljen je praznični poklon paket koji sadrži knjigu "Depeche Mode – Black Celebration" Stiva Malinsa i kartu za koncert grupe "Depeche Mode" po ceni od samo 3.499 dinara. U zavisnosti od broja kupljenih knjiga posetioci će imati mogućnost da uz knjige dobiju i pregršt poklona koje su obezbedili prijatelji manifestacije.

Tokom manifestacije Noć knjige važiće sajamske akcije u knjižarama "Delfi" van Beograda i u knjižarama "Delfi" u Zemunu, Knez Mihailovoj i SKC-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA