SPEKTAKL U ARENI: Bogović peva sa "Kazalištem"! (VIDEO)

Za večerašnji koncert u Beogradu, članovi "Prljavog kazališta" pripremali su se u prostorijama "Jadran filma" u Zagrebu, i to na bini koja je ista kao ona koja je postavljena u "Areni"

  • 1

Na koncertu koji će zagrebački bend "Prljavo kazalište" održati večeras u "Kombank areni", Jasenku Houri i ekipi na bini će se pridružiti i prvi pevač te grupe Davorin Bogović!

Da podsetimo, Bogović je sa "Prljavcima" snimio tri albuma ("Prljavo kazalište", "Crno-bijeli svijet" i "Korak do sna"), a grupu je napustio 1985. godine, nakon čega ga je na mestu pevača zamenio Mladen Bodalec.

Iako Davorin već godinama ne svira sa bivšim kolegama iz benda, "Kazalište" će se za nastup u "Areni" okupiti u originalnoj postavi, sa obojicom pevača.

Za prvi koncert u Beogradu nakon 26 godina, članovi "Prljavog kazališta" su se ozbiljno pripremali, čak su u prostorijama "Jadran filma" u Zagrebu vežbali na bini, koja je ista kao ona koja je postavljena u "Areni"!

Kao predgrupa nastupiće zagrebački sastav "Radio Luksemburg", a kako je najavljeno, "Kazalište" će svirati više od dva sata. Osim numera sa novog albuma "Možda dogodine", na set-listi nalaze se i hitovi "Mi plešemo", "Crno-bijeli svijet", "Heroj ulice", "Sve je lako kad si mlad", "Ne zovi mama doktora", "Mojoj majci" (Ruža hrvatska), "Marina", "Zaustavite zemlju", "Moj bijeli labude" i drugi.

Interesovanje publike je ogromno i očekuje se prepuna "Arena".

(A. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija

    23. decembar 2012 | 01:02

    Kad bi se juzni sloveni udruzili nebi im trebala ni eu ni amerika. Ali na zalost jedan narod su pocjepali kao koreance. E moj jadni narode!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA