LJUBAV CVETA: Verili se Nikolina Kovač i Saša Kapor!

- Jeste, istina je da smo se verili. Prsten mi je ujedno bio i poklon za rođendan. Tačno je i da mi je ispred stana ostavio cveće i balone na kojima je pisalo “Udaj se za mene”, a potom mi poklonio prsten, koji simbolizuje ljubav, veru i nadu. Zaista sam presrećna - rekla je mlada pevačica

  • 0

Saša Kapor zaprosio je prošle nedelje svoju devojku i koleginicu Nikolinu Kovač. Mladi pevač je svojoj trudnoj izabranici poklonio prsten sa tri kamena, koji simbolizuju tri emotivna stanja (ljubav, veru i nadu), a pre ovog čina ispred vrata njihovog stana pevačicu je iznenadilo cveće sa balonima na kojima je pisalo: "Udaj se za mene!"

Kako prenosi dnevnli list "Alo!", Saša je zaprosio Nikolinu, dva dana pred njen 22. rođendan, a ona je pristala da se uda za njega

- Jeste, istina je da smo se verili. Prsten mi je ujedno bio i poklon za rođendan. Tačno je i da mi je ispred stana ostavio cveće i balone na kojima je pisalo "Udaj se za mene", a potom mi poklonio prsten, koji simbolizuje ljubav, veru i nadu. Zaista sam presrećna - rekla je Nikolina za "Alo!"

Saši Kaporu je u ovoj romantičnoj akciji pomogao kolega i prijatelj Stevan Anđelković.

- Članovi naše porodice nisu bili s nama tog dana, bili smo sami u stanu u Beogradu. A Stevan Anđelković je pomogao Saši u realizaciji ovog malog projekta - zaključila je Nikolina, koja je u četvrtom mesecu trudnoće.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA