NOVOGODIŠNJE VESELJE NA "HEPIJU": Miroslav Ilić i Milena Ćeranić se oprobali kao glumci (FOTO)

U studiju "Hepi" televizije snimljena je i poslednja klapa novogodišnjeg programa koji će biti ispunjen bogatim zabavnim sadržajem

  • 0

Poslednja klapa novogodišnjeg programa snimljena je tokom koktela za medije televizije Hepi. "Morgen kafe", kao deo scenografije igranog programa "Za rođake nismo kod kuće", bio je prepun poznatih ličnosti koje su uživale u veseloj atmosferi.

Usred prazničnog koktela snimao se igrani program, u kojem su svoje glumačko umeće pokazale Jelena Vesković i Milena Ćeranić, a zatim su svi uz dobro vino i pesme uživali sa Markom Bulatom, Marinom Tadić, a zatim su im se pridružili Miroslav Ilić, Marinko Rokvić i ostali.

- Do sada nisam glumila. Ovo je sjajno – rekla je mlada zvezda "Granda".

Ispostavilo se da su se pevači odlično snašli u ulozi glumaca, pa su izmamili veliko oduševljenje i aplauz, a sve po scenariju Vesne Radusinović.

- Ja se dobro zabavljam na ovom snimanju – rekao je Marko Bulat, dok je pijuckao vino sa atraktivnim novinarkama i pevao stihove svojih najboljih pesama.

Dok su se snimatelji i reditelji mnogočlanog produkcijskog tima televizije "Hepi" u hodu dogovarali o scenama koje slede, sevali su foto-aparati, novinari su uzimali izjave, a sve u odličnom raspoloženju.

"Folk haus bend", zatim, u okićenom studiju, doveo je atmosferu do usijanja, a zabava i snimanje potrajali su do kasno, uz ukusne specijalitete i pića.

Pogledajte kako je bilo na novogodišnjem koktelu televiziji "Hepi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA