PRIVATNI DETEKTIV: Vitni Hjuston su ubili dileri droge!

  • 2

Čuvenu pevačicu Vitni Hjuston ubili su dileri droge, a snimak kamere za nadzor to i dokazuje, tvrdi privatni istražitelj Pol Hjubl.

- Imam dokaze koji pokazuju da je Vitni bila žrtva moćnih dilera droge koji su poslali batinaše da od nje naplate veliki dug za drogu - rekao je Hjubl "Nešonel inkvajeru".

Privatni detektiv tvrdi da postoji snimak ubica i da je reč o dvojici nepoznatih muškaraca koji su se nekoliko puta pojavili u hotelu na Beverli Hilsu gde je odsela i gde je u februaru pronađena mrtva.

Mediji prenose da je pevačica navodno dugovala 1,5 miliona dolara narko-dilerima, koji su poslali uterivače da taj dug naplate. Dan pre smrti, 48-godišnja dobitnica "Gremija" navodno je primila novu pošiljku kokaina.

Na dan smrti Hjustonova je bila sama u svojoj sobi 45 minuta i tada su bezbednosne kamere snimile ubice kako se ušunjavaju u njenu sobu, kaže Hjubl.

On smatra da izveštaj patologa da je pevačicina smrt bila nesrećan slučaj nije tačan.

- Na Vitninom telu se vide klasične odbrambene rane koje je dobila dok se borila za život - rekao je privatni istražitelj "Inkvajeru".

U izveštaju sudskih istražitelja navodi se da je pevačica imala kokain u svom sistemu pre nego što se udavila u hotelskoj kadi. Toksikološki izveštaj pokazuje i da je jedna od najprodavanijih muzičarki koristila i marihuanu. Autopsijom je utvrđeno i da je bolest srca doprinela njenoj smrti 11. februara.

Iako je nekoliko lekova na recept pronađeno u njenoj sobi, sudski istražitelji su zaključili da "nisu povezani sa uzrokom smrti".

- Ako povežete sve te informacije, to snažno ukazuje na ubistvo - rekao je bivši policajac Hjubl, koji nije želeo da otkrije ko ga je unajmio da istražuje smrt pevačice.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija

    28. decembar 2012 | 14:09

    Niko ne ubija tako velikog duznika jer se onda dug ne moze naplatiti. Kakva fantazija.

  • Novak

    29. decembar 2012 | 18:11

    Ej bre,pa ona je vlasnik Gremija......imao i bg Samija nekad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA