FRKA: Bred nudi 10 miliona $ za Anđin pornić!

Kako navodi američki magazin National Enquirer, poznati glumac ne žali pare da otkupi eksplicitne slike i porno film koji je Džolijeva navodno snimila 1999.

  • 2

Prema pisanju magazina "National Enquirer", Bred Pit je spreman da ponudi do 10 miliona dolara za do sada neobjavljene seksi slike i kućni video Anđeli Džoli, a sve u nameri da njihovo šestoro deci poštedi emocionalnih trauma ako bi ovi materijali ugledali svetlost dana.

Navodno, radi se o serijalu eksplicitnih fotografija koje je Anđelina snimila 1999. u doba kada je žestoko "eksperimentisala" sa raznim drogama. Pominje se da je u tom periodu snimila i kućni pornić, a Bred po svaku cenu želi da se dokopa tih slika i videa.

Naime, kako tvrdi izvor časopisa "National Enquirer", Pit želi da zaštiti porodicu ali i novi imidž Džolijeve koja je u javnosti predstavljena kao odana majka i veliki humanitarac.

Doduše, ove tvrdnje treba uzeti sa rezervom jer američki magazin je poznat po objavljivanju neproverenih informacija.

(Telegraf.rs/Gossipcop.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shule

    29. decembar 2012 | 13:13

    Pa i ako dobije taj snimak i te slike, ne znaci da je dobio original, ili i ako ga dobije, ne znaci da nema kopija. To ce u svakom slucaju izaci na vidjelo...

  • ДАШОНИ

    29. decembar 2012 | 21:23

    МА НЕМОЈ МОЛИМ ТЕ " А КОЛИКО ЋЕШ ДА ПЛАТИШ ШТО СЕ ГОДИНАМА ДРОГИРАЛА И УЗИМАЛА ДРОГУ НА СВАКОМ КОРАКУ, ЈЕДНОМ ЈЕФТИНА НАРКОМАНКА УВЕК НАРКОМАНКА !! А ТО БЛА БЛА , ИМА ДЕЦУ ДА ЈЕ СПАСИШ ЗАБОРАВИ БРЕД , ТРЕБАЋЕ ТИ 1 МИЛИЈАРДА ДА ЈЕ ОПЕРЕШ ОД СВИХ СКАНДАЛА КОЈЕ ЈЕ ПОЧИНИЛА!! САМО ЗБОГ ЊЕНОГ ЋАЛЕТА, ЈЕ ПОСТАЛА ПОПУЛАРНА , КОЈИ ЈЕ СКОРО СВЕ СВОЈЕ БОГАСТВО УЛОЖИО У ОВУ НАРКОМАНКУ ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA