SKANDAL: Emitovanje Prvog glasa Srbije večeras umalo prekinuto!!!

Zbog duga od nekoliko stotina hiljada evra, produkcija Konstantin, koja se bavi snimanjem emisije za TV Prva, rešila je da zbog neizmirenih dugovanja od strane grčkih vlasnika ove TV kuće zaustavi snimanje i emitovanje

  • 14

Fanovi emisije "Prvi glas Srbije" umalo večeras nisu ostali uskraćeni za gledanje svog omiljenog muzičkog šou-programa. Naime, kako nezvanično saznaje Telegraf.rs, produkcija "Konstantin", koja se bavi snimanjem emisije za TV Prva, rešila je da zbog neizmirenih dugovanja od strane grčkih vlasnika ove TV kuće zaustavi snimanje i emitovanje.

- Radi se o dugu od nekoliko stotina hiljada evra koje Grci duguju produkciji "Konstantin" za snimanje ove emisije, kaže izvor Telegrafa, blizak ovoj TV kući, i dodaje:

- Večeras je sve bilo spremno za snimanje, koje od 21 sat ide uživo iz studija TV Prva. Pošto je obećano da će dug biti izmiren do 17 časova, scenografija je postavljena, tehnika pripremljena i čekalo se na potvrdu uplate. Kada je javljeno da novac ipak nije isplaćen, radnici Konstantina rešili su da večerašnju emisiju ne rade i krenuli su da se pakuju i da odlaze. Nisu uspele ni molbe čelnika da se vrate, a pregovori su, u prilično napetoj atmosferi, trajali duže od sat vremena.

Naš sagovornik navodi da je gazda Minos Kirjaku zvao i dao garancije da će novac u najhitnijem roku biti isplaćen, pa je produkcija "Konstantin" pristala da vrati kamere na binu.

- Poslednji rok koji su Nemci ("Konstantin") dali Grcima (vlasnici TV Prva) jeste ponedeljak i ako se do tada sva dugovanja ne namire, "Prvi glas Srbije", ali i još nekoliko udarnih emisija TV Prva neće biti snimane, zaključuje naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Tokom večerašnje emisije Vlado Georgiev je potvrdio naša saznanja rekavši da je emisija prvo bila otkazana, ali da je ipak odlučeno da se emituje.

(Telegraf.rs / A. Jovanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    29. decembar 2012 | 23:37

    Al sam se nasekirao... Auuuu

  • mika

    30. decembar 2012 | 00:49

    kako su pevali mogli su i da prekinu..

  • vlajko

    30. decembar 2012 | 00:10

    @sonsi, nemoj da si glup, da te emisije iz domaće produkcije nešto vrede i imaju gledanost bile bi emitovane, ali narod nije glup i ima daljinaki upravljač pa gleda ono što mu se svidja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA