GEORGIEV: A da mene sledeće subote izbacite iz Prvog glasa Srbije?

Popularni pevač i predsednik žirija ponovo je kritikovao sistem glasanja ovog muzičkog talent šoua

  • 21

Vlado Georgiev ponovo je iskazao svoje nezadovoljstvo zbog načina glasanja u "Prvom glasu Srbije". Posle kritika koje je izneo u samom šou-programu, popularni pevač i predsednik žirija je svoje ogorčenje preneo i na Tviter. Na udaru su, prema očekivanju, bili publika koja je glasala, ali i sama produkcija.

 

Svog kolegu podržala je i Aleksandra Radović, koja je zajedno sa Sašom Miloševićem Maretom ljuta zbog toga što su ispali kvalitetniji vokali.

Da podsetimo, Ivan Petrović iz Čačka sinoć je voljom publike i žirija završio takmičenje u "Prvom glas Srbije". Iako je eliminisan, ovaj mladi operski pevač imao je razlog za zadoljstvo, pošto je bio favorit, ni manje ni više, nego brazilskog top-modela Adrijane Lime, koja ga je pohvalila na Tviteru zbog numere "Beautiful Maria".

Zbog toga je Ivan bio presrećan.

- O Bože, Adrijana Lima me pomenula. Mogu samo da umrem sad, nije mi žao - otkrio je Petrović svojim fanovima na društvenoj mreži, a prenosi "Blic".

S druge strane, mladi operski pevač nije bio favorit pevačice Marije Šerifović, već je to bila Nevena Božović. Devojku iz Kosovske Mitrovice pobednica "Evrosonga" iz 2007. godine podržala je javno preko Tvitera.

 

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    30. decembar 2012 | 15:22

    dobra ideja da se izbaci Vlado!!! previse je umisljen, neprijatan i sa jadnim smislom za humor a mogao bi i malo tj.mnooogo manje da raspravlja sa publikom, publika i jeste tu da podrzi svoje, sta bi on hteo?! A nek povede onu IZ LAJVA U LAJV-damu, koja ubi izgovarajuci po sto puta ovu interesantnu joj stranu rec!!! ma svi su super, i pevaci i publika i glasaci-u odnosu na njih!!!!!

  • marija

    30. decembar 2012 | 15:26

    Od neznam ni ja koliko kandidata Vi ste izabrali ovih 10 kao najbolje, ne razumem sad sto su Vam glasaci krivi, valjda nije sad bitno ko ce da pobedi jer ste Vi izabrali ove kao naj naj bolje

  • Olgica

    30. decembar 2012 | 15:59

    Ono sinoć je bilo užas, totalna neprofesionalnost žiria. Trebao bi gospodin predsednik žiria javno da se izvini jer on javno poziva za koga da se ne glasa a za koga da se glasa, i samim tim vređa inteligenciju glasača, a o pristrastrastnosti i da ne govorimo koju žiri ne bi trebalo da ima. A sama prozivka na pocetku da se gospodin Georgiev nada da su se skromne plate portosile i da se nada da se večeras neće glasati pogrešno(a pri tom samo što prstom ne pokaže za koga se nada da neće glasati)se graniči sa samom diskriminacijom. Strašno sramno je i pitanje da li je takmičar sam pomislio da ode na rupu, s obzitom da i do sad su u duel odlazili dobri pevači a oni lošiji ostajali, pa ni jedan do sad nije pitan za tako nešto. Jedva čekam sledeću emisiju da vidim hoće li takvo pitanje biti postavljeno Neveni(smatram da Nevena izuzetno peva, ali po mišljenju žirija sinoć nije baš dobro otpevala, a da se prisetimo i Boris je po njihovom mišljenju bio do pre dve emisije APSOLUTNI KRALJ, ako se ne varam)Ovo je psihološka igra žirija, nadam se da ste mogli da mirno spavaju posle onakvog AMATERIZMA i javnog poziva da se za neke ne glasa. Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje , da glasa i podrži one koji mu se dopadaju. Ali Žiri ne sme biti nikom naklonjen, a kamo li da bude protiv nekoga.Ovakav vid takmičenja i jeste za publiku, jer bi u suprotnom bio održan među četiri zida pa kad je to već tako onda volja publike treba da se ispoštuje, bez kritike. Smataram da je kod određenih članova žirija proradila sujeta. pa pod utiskom kritika onih fanova čiji su favoriti ispali, žiri preko nooći promeni mišljenje, pa tako od APSOLUTNOG KRALJA, gospodin Vlada sinoć se nije mogao setiti da li je taj pumpadžija tu greškom ili ga je do skoro i on sam hvalio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA