Pretučen pevač Filma Jura Stublić!

Dok je čekao novogodišnji nastup u hotelu u Čakovcu, poznati pevač je prebijen, pa je zbog odlaska u Hitnu pomoć morao da otkaže koncert na Trgu republike u ovom hrvatskom gradu

  • 0

Poznati pevač Jura Stublić prebijen je u poslednjim časovima stare godine, pa je zbog odlaska u Hitnu pomoć morao da otkaže nastup na dočeku Nove godine na Trgu republike u Čakovcu, blizu granice s Mađarskom.

Dok je u hotelu u Čakovcu čekao nastup, oko 18.20 sati fizički ga je napao čovek iz mesta Marija Bistrica, rekao je Stublić za portal emedjimurje.hr

- Zbog povreda nisam bio u mogućnosti da nastupim, jer sam završio u Hitnoj gde su mi pružili pomoć. Stigla je i policija koja je napravila zapisnik i pravdu ću isterati pravnim putem - rekao je Stublić.

Publici koja je razočarana njegovim odsustvom, kao i odsustvom njegove grupe Film, poručio je da se dobro oseća, da su obavljene lekarske pretrage i da će im se odužiti jednim dobrim koncertom.

Organizatori se o slučaju još nisu izjasnili, a u policiji je potvrđena informacija da je u hotelu u kome je Stublić odseo bilo narušavanja javnog reda i mira, dok se službeno saopštenje očekuje do kraja sedmice.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA