NOVOGODIŠNJA ŽURKA: Džej se provodio na Adilovom nastupu (FOTO)

Popularni pevač pevao je u beogradskom klubu Magacin, u kome su uživale brojne poznate ličnosti

  • 0

Pevač sjajnih glasovnih mogućnosti Adil Maksutović nastupio je sinoć pred prepunim klubom "Magacin" u okviru večeri "Balkan soul", i drugo veče 2013. godine učinio nezaboravnim. Atmosferu je zagrejala pevačica Jelena Gerbec, koja je bila gost iznenađenja, a kada se na sceni pojavio Adil, nastale su velike ovacije.

Pesmom "Laku noć" počeo je svoj nastup, a onda je počeo da ređa numere poput "Od usana do stopala", "Ne mogu bez tebe ja", "Ne mogu da te ne volim", "Život bez tebe ne živim", kao i mnogobrojne hitove svojih kolega. Publika je osuševljeno reagovala na svaku pesmu, pevala uglas, pa je atmosfera u jednom trenutku dovedena do usijanja.

Velika podrška i jedan od veselijih sinoćnjih posetilaca bio je Džej Ramadanovski, koji je oduševljeno pratio Maksutovićev nastup. Sve vreme je đuskao, ali i pevušio skoro svaku Adilovu numeru. Kada je napravio pauzu, Adil je, ne skrivajući osmeh sa lica, otišao do Džeja za sto, gde je uživao do sledećeg bloka. Odlična zabava trajala do ranih jutarnjih časova.

Osim Džeja, na Adilovom nastupu prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, poput Ivane i Nenada Kovačevića, Ivane Stožinić i Darka Dunića, estradnog menadžera Saše Dragića i funkcionera fudbalskog kluba Partizan Ljubiše Rankovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA