JURA STUBLIĆ: Napadnut sam, a policija je mene prijavila?!

Poznati pevač je bio više nego iznenađen što je protiv njega podignuta prekršajna prijava

  • 1

Hrvatski pevač Jura Stublić napadnut je i povređen u ponedeljak u Čakovcu uoči njegovog novogodišnjeg nastupa u ovom gradu. Međutim, kako prenose hrvatski mediji, protiv njega je podignuta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

- To je vrlo slobodna procena. I maštovita, u najmanju ruku. Dobro, možda sam ispustio koji glasan zvuk kad sam napadnut. Ali za žrtve je karakteristično da su dosta glasne kad se nad njima vrši nasilje - rekao je pevač Jura Stublić za "Večerni list", koji je bio iznenađen informacijom da je narušavao javni red i mir.

On je dodao da muškarca koji ga je "iznenada napao i povredio" ne poznaje.

- Njegov identitet zna policija, kojoj sam podneo prijavu - rekao je Stublić.

(Telegraf.rs/Večernji list/foto: Ivan Bilobrk/muzika.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    5. januar 2013 | 05:22

    Jura, kaj pripovedaš, pa to možeš pričati onima kaj te neznaju, ko klinac si bio drčan kad se naločeš. Kada si počinjao u "Hrvojevoj" gledali su da nastupaš samo kad si trezan, inače si na sceni pravio gluposti zbog kojih je dolazilo do gužve. Nikada se nisi mogao kontrolisati u alkoholu, to je bila tvoja mana koju si vešto krio godinama, a da ne pričamo o ekcesima koji su gurnuti pod tepih zarad mira u "kući" Pa došlo vreme da se poravnaju računi, nekom si stao na žulj i jednostavno nije hteo da te trpi. Sada vidiš kako je to kad te neko maltretira !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA