BEKUTA: Niko me nije voleo kao Mrka!

- Niko me nikad nije voleo kao Milutin. Ponekad imam utisak kao da živim u nekoj bajci. Uvek je tu za mene i trudi se da mi ugodi na razne načine - rekla je pevačica u intervjuu za Novosti

  • 12

Pevačica Ana Bekuta istakla je u razgovoru za "Novosti" da joj se ljubav sa ministrom saobraćaja Milutinom Mrkonjićem desila u pravom trenutka i da nikad nije bila voljena kao sada.

- S obzirom na to da imam 53 godine, mislim da je bilo krajnje vreme da doživim vrhunac uspeha i na poslovnom i na emotivnom planu. Nikad nisam gubila nadu da će mi se desiti prava ljubav. Često sam govorila da u mom albumu nedostaje samo jedna fotografija, a to je upravo ono što trenutno proživljavam. Sada je taj album kompletan. To mi je bila želja. Zato pazite šta želite, može vam se ostvariti - rekla je folk zvezda, koja je Novu godinu proslavila radno u Valjevu.

Bekuta je otkrila čime ju je ministar Mrkonjić osvojio.

- Osvojio me je svojom dobrotom, divan je i human čovek. Vredan je i izuzetno uspešan u svom poslu. S druge strane, vrlo je duhovit, pažljiv, odgovoran i ne misli da je centar sveta. Niko me nikad nije voleo kao Milutin. Ponekad imam utisak kao da živim u nekoj bajci. Uvek je tu za mene i trudi se da mi ugodi na razne načine - rekla je pevačica, koja je istakla da nemaju planove za venčanje.

(Telegraf.rs / Novosti / foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan-Beogradjanin

    4. januar 2013 | 10:44

    Gospodjo Bekuta, tako govorite jer niste do sada imali ovakvog sponzora...kakva bre ljubav???!!! Po stare dane nasli ste da nam prosipate te bljuvotine , dok narod nema hleba da jede ti nam prosipas pricu o ljubavi sa ozenjenum politicarem!!!Kako te zeno nije sramota?????

  • vux

    4. januar 2013 | 12:19

    Voliš ga verovatno zato što ti je asvaltiro mami put u Pribojskoj Banji sa glavnog puta do kuće i samo ga vi možete koristiti i još da nesreća bude veća lokalna vlast ga redovno čisti i održava a građani Priboja su zatrpani smećem i voze razvaljenim putevima kako gradskim tako i seoskim koji znaju da budu neprohodni nekoliko desetina dana.Toliko o vašoj ljubavi.

  • Anna

    4. januar 2013 | 12:06

    Krajnje degutantno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA