CECA: Neću pevati u Hrvatskoj

- Moj odgovor na to pitanje je nepromenjen i glasi veliko "ne". Ipak će oni doći u Beograd na Vidovdan ove godine - poručila je folk pevačica

  • 26

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da nikada neće nastupati u Hrvatskoj, ali da su njeni fanovi, bez obzira na to iz koje su zemlje, dobrodošli na svaki njen koncert

- Moj odgovor na to pitanje je nepromenjen i glasi veliko "ne". Poštujem publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i sve ih pozivam na moje koncerte gde god nastupam. Celog života sam se bavila isključivo muzikom i pevam najlepše ljubavne pesme. Nemam ambicije da nastupam ni u Zagrebu ni u Sarajevu, ali je tačno da ne postoji reciprocitet kada je o pevačima reč i smatram da to nije fer - rekla je Ceca za "Večernje novosti".

Podsetimo, folk pevačica je tokom gostovanja u novogodišnjem šou programu na TV Pink, pitanje iz publike kada će imati koncert u Zagrebu, odgovorila da to uopšte nije u planu.

- Ne, ipak će oni doći u Beograd na Vidovdan ove godine - odgovorila je Ražnatovićeva uz osmeh.

Inače, Ceca je spektakl za jun ove godine najavila u ekskluzivnom intervjuu za naš portal

(M. S. / Izvor: Večernje novosti / Foto: Slobodan Pikula)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA