DEPARDJE: Ponosan sam na to što sam dobio ruski pasoš!

- Volim vašu zemlju Rusiju, njene stanovnike, istoriju, pisce, vašu kulturu, inteligenciju... Živela Rusija! - poručio je francuski glumac

  • 2

Nakon što je pre tri dana ruski predsednik Vladimir Putin po kratkom postupku potpisao dekret kojim se Žeraru Depardjeu daje rusko državljanstvo, oglasio se i francuski glumac, koji je u otvorenom pismu, koje je pročitano u udarnom dnevniku ruske nacionalne televizije, napisao da voli Rusiju, kao i da već uveliko uči jezik!

- Podneo sam zahtev za dobijanje državljanstva i presrećan sam što je moja molba prihvaćena. Volim vašu zemlju Rusiju, njene stanovnike, istoriju, pisce, vašu kulturu, inteligenciju... Planiram da živim negde na selu, sjajno se osećam, učim ruski jezik. Živela Rusija! - rekao je Depardje.

Da podsetimo, poznati glumac je početkom decembra izjavio da se odriče francuskog državljanstva nakon brojnih kritika koje je dobio, jer je zbog previsokih poreza odlučio da se preseli u Belgiju.

(Telegraf.rs / The Sun / Foto: Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • danilo

    6. januar 2013 | 00:13

    Putin bog koji hoda zemljom

  • boban

    6. januar 2013 | 07:50

    Danas glavna novost ovde u rusiji,pokazuju na svim televizijama, Putin i Zerard piju u Soci! Naravno Zerard sa pasosem...ovo je tek pocetak,jer ekonomisti prognoziraju da je ovo godina rusije,kine,indije tako da se ocekuju novi dolasci! A i alen delon cesto posecuje rusiju i mnogi drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA