STALNO ZAJEDNO: Ivan Ivanović i Marijana Mićić u vezi?

Voditelj televizije "Prva" postavio je zajedničku fotografiju sa svojom koleginicom, čime je podgrejao glasine da je par u emotivnoj vezi. S druge strane, Mićićeva je demantovala da zajedno sa Ivanovićem

  • 2

Popularni voditelj Ivan Ivanović postavio je na svom Tviter nalogu zajedničku fotografiju sa koleginicom Marijanom Mićić, čime je podgrejao glasine da je par u emotivnoj vezi.

Kako se nakon posta jede mrsna hrana i vodi ljubav, možemo samo da nagađamo na šta je mislio.

Kao što je poznato, Marijana i Ivan su zajedno dočekali Novu godinu u jednom restoranu, a očevici tvrde da su njih dvoje bili veoma prisni.

Inače, voditeljka je za časopis "Skandal" je demantovala da je u vezi sa zvezdom televizije "Prva".

- Sa društvom sam čekala Novu godinu i svi smo se slikali, pa između ostalih i Ivan i ja. Okačila sam sve slike, a oni su izvukli jednu i eto priče. Čišta nebuloza. Ne da nisam sa Ivanom u vezi, nego ta veza nije ni u najavi. Pa pobogu, nas dvoje se godinama znamo i stvarno smo jako dobri prijatelji i družimo se - rekla je Marijana, koja je dodala da za Novu godinu ne želi dečka, nego - konja.

- Nemam dečka. U Novoj godini sam poželela konja, a ne dečka. Mozda mi se sada i ispuni želja, pa stvarno stigne neki dečko. Do sada to nije bio slučaj! - istakla je voditeljka za "Skandal".

Inače, Ivan i Marijana već neko vreme non-stop komuniciraju preko Tvitera, a mi vam navodimo jednu njihovu prepisku.

(Telegraf.rs / Alo!/ Skandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SveTac

    10. januar 2013 | 11:05

    cepaj bolje nju nego ove Hrvatice

  • ДАШОНИ

    9. januar 2013 | 07:07

    ДА ОНИ СУ У ВЕЗИ И ДОБИЋЕ СИНА СА ИМЕНОМ "" СТИПЕ""

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA