OD APRILA: Kevin Kostner snima u Beogradu!

Snimanje filma koji će producirati Lik Beson počinje krajem marta il početkom aprila, a filmska ekipa će u Beogradu boraviti desetak dana

  • 0

U Beogradu uskoro počinje snimanje filma koji će producirati Lik Beson, a u kojem će glavnu ulogu tumačiti Kevin Kostner!

Osim u Srbiji, neimenovani projekat iza kojeg stoji Besonova kompanija "EuropaCorp" snimaće se i u Francuskoj, a kako saznajemo, filmska ekipa će u Beogradu boraviti desetak dana. Početak snimanja je planiran za kraj marta ili početak aprila.

Da podsetimo, u produkciji Lika Besona su u Beogradu snimani filmovi "Lockout" i "District 13", a osim Kostnera u ovom ostvarenju će igrati i Amber Herd, Hejli Stajnfeld i Koni Nilsen.

Inače, Kostner će glumiti penzionisanog agenta tajne službe, kome je ostalo manje od mesec dana života. On prihvata poslednji zadatak u zamenu za eksperimentalni lek koji bi mogao da mu spasi život. Međutim, stvari se komplikuju kada počinju da se manifestuju nusprodukti leka - strašne halucinacije i narkolepsija.

Scenario je napisao Adi Hasak zajedno sa Besonom, a prema nezvaničnim informacijama, direktor fotografije će biti Tijeri Arboga, koji je 1998. osvojio nagradu "Cezar" za najbolju fotografiju. Arboga je sarađivao i sa Emirom Kusturicom na filmu "Crna mačka, beli mačor".

(Telegraf.rs/Thisfakediy.co.uk/Foto: AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA