POSLOVNA PONUDA: Sibirsko pozorište nudi Depardjeu 400 evra mesečno!

Pozorište "poziva ruskog građanina i velikog francuskog glumca Žerara Depardjea" da se od marta pridruži njegovoj trupi i sklopi s njim ugovor na određeno vreme za platu od 16.000 rubalja mesečno

  • 2

Jedno pozorište u Tjumenu, velikom gradu na zapadu Sibira, udaljenom 2.150 kilometara od Moskve, ponudilo je danas francuskom glumcu Žeraru Depardjeu da se pridruži njegovoj trupi za platu od 400 evra mesečno.

U saopštenju objavljenom na svom sajtu, pozorište "poziva ruskog građanina i velikog francuskog glumca Žerara Depardjea" da se od marta pridruži njegovoj trupi i sklopi s njim ugovor na određeno vreme za platu od 16.000 rubalja mesečno (400 evra).

Uprava pozorišta ne precizira trajanje ugovora, ali predlaže glumcu da plaća njegove troškove smeštaja u Tjumenu, gradu od 600.000 stanovnika, koji se nalazi u oblasti bogatoj naftom i gasom.

Nakon što mu je prošlog vikenda ruski predsednik Vladimir Putin uručio ruski pasoš, Depardje je dočekan kao heroj tokom posete Saransku (640 kilometara od Moskve), glavnom gradu Mordovije i jednom od gradova u kojima će se igrati utakmice Mondijala.

Gubernator ove oblasti, poznatije po zatvoreničkim logorima nego po turističkim atrakcijama, ponudio je francuskom glumcu teren za izgradnju kuće i funkciju ministra kulture Mordovije, što je on odbio.

Tjumen i Mordovija nisu jedina ruska mesta koja se "udvaraju" Depardjeu.

Krasnodarska oblast, takođe, nudi glumcu da se doseli, hvaleći svoja kulturna blaga i prijatnu klimu.

"Ria novosti" navodi da bi i ruski proizvođači vina rado "prisvojili" Depardjea, koji je veoma popularan u Rusiji, gde se redovno pojavljuje u reklamama, kao što su one za banku Sovjetski i za jednu marku kečapa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SveTac

    10. januar 2013 | 10:59

    evo.nek daju i.meni

  • Bender

    10. januar 2013 | 01:07

    Ja Bender, nudim Vučiću kilo zlata dode. Samo da dode. Ako je mogla moja robotska stranka da glasa za, može i protiv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA